• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 4. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2010., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219171

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 7. oktobrī

Vēl šajā numurā

07.10.2010., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 4. oktobra sēdi

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Kārļa Leiškalna iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Kārlim Leiškalnam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.oktobrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 7.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 7.oktobrī pulksten 17.00.

5. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja vadītājam Gunāram Kusiņam pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu Satversmes tiesas lietā.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Viestura Lieģa iesniegumu par tiesneses Ilzes Celmiņas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Viestura Lieģa iesniegumu par tiesneses Ilzes Ošiņas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Viestura Lieģa iesniegumu par tiesneses Laumas Volbergas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

9. Pieņēma zināšanai un attaisnoja šādus deputātu kavējumus: Uldim Gravam (Saeimas 16.augusta ārkārtas sesijas sēdē); Inesei Šleserei (Saeimas 16.augusta ārkārtas sesijas sēdē); Aijai Barčai (Saeimas 16.augusta ārkārtas sesijas sēdē); Vairai Paeglei (Saeimas 28.jūnija, 12.jūlija, 26.jūlija, 9.augusta, 16.augusta un 25.augusta ārkārtas sesijas sēdēs); Jānim Eglītim (Saeimas 25.augusta ārkārtas sesijas sēdē); Viktoram Ščerbatiham (Saeimas 16.augusta ārkārtas sesijas sēdē).

10. Apstiprināja komandējumu Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim, delegācijas loceklim Gunāram Laicānam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Palermo (Itālija) no 2010.gada 7.oktobra līdz 11.oktobrim.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa un komisijas konsultanta Riharda Vikmana komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2010.gada 4. un 5.oktobrī.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas konsultantes Lilijas Stelpes komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2010.gada 27. un 28.septembrī.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Andra Bērziņa, delegācijas locekļu Ingrīdas Circenes, Borisa Cileviča, Oskara Kastēna, Antas Rugātes un delegācijas sekretāra Martina Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2010.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!