• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par ERAF finansējumu ģimenes ārstiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2010., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010.gada 5.oktobrī

Vēl šajā numurā

08.10.2010., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par ERAF finansējumu ģimenes ārstiem

No 6.oktobra līdz 4.novembrim ģimenes ārsti aicināti pieteikties Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējuma saņemšanai, kas paredzēts ārstu prakšu infrastruktūras un materiāli tehniskā nodrošinājuma pilnveidošanai.

ERAF finansējums paredzēts ģimenes ārsta prakses – pacientu reģistrācijas, pieņemšanas, procedūru, uzgaidāmo un garderobes telpu, kā arī sanitāro telpu rekonstrukcijai un renovācijai, kā arī ārstniecības procesa nodrošināšanai nepieciešamo ierīču un iekārtu iegādei, tajā skaitā medicīnisko ierīču, mēbeļu un datortehnikas iegādei.

Projektus aicinātas iesniegt ārstniecības iestādes, tajā skaitā ģimenes ārstu un pediatru prakses, kurām ir noslēgts līgums par valsts apmaksāto primārās veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu.

Kopējais projektiem pieejamais finansējums ir 3 679 881 lats, tajā skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums – 3 127 899 lati un privātais finansējums, ko nodrošina projekta iesniedzējs, – ne mazāk kā 551 982 lati. Maksimālais pieejamais finansējums vienam projektam 316,2 tūkstoši latu.

Projektu iesniegumu sagatavošanai nepieciešamie dokumenti pieejami Veselības ministrijas ES struktūrfondu mājaslapā un Veselības ekonomikas centra mājaslapā.

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!