• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izmaiņām AS "Latvenergo" vadībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2010., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219392

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

12.10.2010., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izmaiņām AS “Latvenergo” vadībā

AS “Latvenergo” akcionāru sapulce 8.oktobrī uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatā iecēla Āri Žīguru un valdes locekļa amatā – Māri Kuņicki. Ā.Žīgurs AS “Latvenergo” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus sāks pildīt no 15.novembra. Šobrīd viņš pilda AS “Rīgas siltums” valdes priekšsēdētāja pienākumus. M.Kuņickis AS “Latvenergo” valdes locekļa amata pienākumus sāks pildīt no 1.novembra. Šobrīd viņš pilda pašvaldības aģentūras “Rīgas gaisma” direktora pienākumus.

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs, AS “Latvenergo” akcionāra pārstāvis un konkursa komisijas vadītājs Juris Pūce uzsver, ka “Ekonomikas ministrijas kā valsts kapitāla daļu turētājas uzdevums bija rūpīgi izvērtēt visus konkursa pretendentus gan uz uzņēmuma valdes priekšsēdētāja, gan uz valdes locekļa amatiem, lai izvēlētos profesionālākos un pieredzējušākos kandidātus ar labu reputāciju un skaidru uzņēmuma tālākās attīstības vīziju”.

AS “Latvenergo” valdes priekšsēdētāja galvenie pienākumi ir vadīt un pārstāvēt Latvenergo koncernu un AS “Latvenergo” valsts un starptautiskā līmenī, nodrošināt uzņēmuma sekmīgu darbību un attīstību, fokusējoties uz rentabilitāti, likviditāti, konkurētspēju un drošību, attīstīt uzņēmuma saimniecisko, tehnisko, ekonomisko un sociālo darbību, kā arī pārraudzīt un operatīvi vadīt stratēģiskās attīstības un biznesa atbalsta darbības virzienus.

AS “Latvenergo” valdes locekļa galvenie pienākumi ir vadīt un pārstāvēt Latvenergo koncernu un AS “Latvenergo” valsts un starptautiskā līmenī, veidot un pārraudzīt Latvenergo koncerna tehnisko politiku, pārraudzīt un operatīvi vadīt uzņēmuma enerģijas ražošanas virzienu, kā arī attīstīt uzņēmuma saimniecisko, tehnisko, ekonomisko un sociālo darbību.

Ekonomikas ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!