• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumu no ASV prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2010., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ekonomiskās sadarbības paplašināšanu ar Kuveitu

Vēl šajā numurā

14.10.2010., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumu no ASV prezidenta

12.oktobrī ASV prezidents Baraks Obama telefona sarunā apsveica Latvijas Ministru prezidentu Valdi Dombrovski sakarā ar veiksmīgi uzsākto un īstenoto reformu kursu, kā arī tā turpināšanai saņemto vēlētāju uzticību.

Abas augstās amatpersonas izteica pārliecību, ka Latvijas stratēģiskā partnerība ar ASV nostiprināsies, tostarp tādos svarīgos jautājumos kā līdzdalība sabiedroto spēku militārajās operācijās un abu valstu ekonomiskā sadarbība. Ministru prezidents izteica gandarījumu par savu veiksmīgo darba vizīti ASV jūnijā, kuras laikā tikās ar ASV viceprezidentu Dž.Baidenu un citiem prezidenta administrācijas pārstāvjiem.

V.Dombrovskis pateicās ASV prezidentam par atzinīgo paveiktā vērtējumu un apsveikumiem, vienlaikus atzīstot, ka Latvijas vēlētāju atbalsta un uzticēšanās pamatā ir intensīvs dialogs par reformu nepieciešamību valsts ilgtspējīgai attīstībai un godīga, atklāta politika.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!