• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas ordeņa piešķiršanu Latvijas VUGD priekšniekam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2010., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219629

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.10.2010., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas ordeņa piešķiršanu Latvijas VUGD priekšniekam

13.oktobrī Maskavā ar Krievijas Draudzības ordeni tika apbalvots Latvijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks Ainars Pencis. Augstais apbalvojums Ainaram Pencim piešķirts par ieguldījumu postošo mežu un kūdras purvu ugunsgrēku likvidēšanā Krievijā šā gada vasarā.

Krievijas prezidents D.Medvedevs svinīgajā apbalvošanas ceremonijā pateicās Latvijas valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābējiem par sniegto palīdzību ugunsgrēku dzēšanā. A.Penci apbalvošanas ceremonijā pavadīja Latvijas vēstnieks Krievijā Edgars Skuja.

Krievijas Draudzības ordenis ir viens no augstākajiem apbalvojumiem, kurus piešķir Krievijas prezidents. Ar šiem ordeņiem ir apbalvoti tādi Latvijas pārstāvji kā Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, Daugavpils universitātes rektors Arvīds Barševskis, Rīgas Krievu teātra direktors Eduards Cehovals, bijusī Latvijas tenisiste Larisa Savčenko-Neilande, kā arī nu jau aizsaulē aizgājušais akadēmiķis Bruno Puriņš un aktrise Vija Artmane.

Latvijas vēstniecības Krievijā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!