• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2010., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219941

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.10.2010., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Promocijas darbs

2010. gada 15. novembrī plkst.14.30 RTU Transporta un satiksmes zinātnes nozares RTU Promocijas padomes P-20 atklātajā sēdē Rīgā, Lomonosova ielā 1, V korpusā, 218.auditorijā PĀVELS GAVRILOVS aizstāvēs disertāciju par tēmu „Vagonu nobraukšanas no sliedēm izpēte, tiem pārvietojoties līkumotos ceļa posmos un nolaižot no šķirošanas uzkalna” inženierzinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: prof. Dr.habil.sc.ing. S.Doroško (Rīgas Tehniskā universitāte), doc. Dr.sc.ing. G.Strautmanis (Rīgas Tehniskā universitāte) un prof. Dr.habil.sc.ing. M.Bogdevičius (Viļņas Ģedimina Tehniskā universitāte).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10 un Valsts Nacionālajā bibliotēkā Anglikāņu ielā 5.



Paziņojums

Aicinām uz dabas lieguma „Skujaines un Svētaines ieleja” dabas aizsardzības plāna sabiedriskās apspriešanas sanāksmi šī gada 5.novembrī plkst.10 Tērvetes novada domes ēkā Zelmeņos, Tērvetes novadā. Dabas liegums atrodas Tērvetes novada Tērvetes un Bukaišu pagastos un Dobeles novada Penkules pagastā.

Ar dabas aizsardzības plāna materiāliem var iepazīties Tērvetes novada domē, Dobeles novada domē un Penkules pagasta pārvaldē, kā arī interneta vietnē: www.ldf.lv. Rakstiskus priekšlikumus lūdzam iesniegt līdz 12. novembrim plāna izstrādātājam - Latvijas Dabas fondam Dzirnavu ielā 73-2, Rīgā, LV-1011, tālr. 67830999.



Paziņojums

VLADIMIRS KAZAKOVS un ALEKSANDRS KAZAKOVS tiek aicināti 15 dienu laikā pēc publikācijas nodot dzīvokli nr. 66 Zvaigžņu ielā 21, Rīgā, un aizvest dzīvoklī esošās mantas. Brīdinu, ka pretējā gadījumā namu pārvaldnieks ieies dzīvoklī un tajā esošās mantas tiks uzskatītas par pamestām un namīpašnieki varēs ar tām rīkoties pēc saviem ieskatiem.

Namu pārvaldnieks V. Golovačs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!