• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 15. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.1999., Nr. 50/51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22006

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

23.02.1999., Nr. 50/51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 7. Saeimas1999. gada Ziemas sesija

6. burtnīca

15. — 22. februāris

Saeimas Prezidija 1999. gada 15. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 18.februāra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem pēc Saeimas 1999.gada 18.februāra sēdes.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Juridiskās komisijas apakškomisija likumprojekta "Politisko organizāciju likums" izstrādei. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts Dz.Rasnačs, bet par sekretāri — S.Dreimane.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Rūpniecības, enerģētikas un būvniecības apakškomisijas sastāvu. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Kalniņš, bet par sekretāri — J.Stalidzāne.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka līdzšinējais Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājs A.Požarnovs atstādināts no komisijas priekšsēdētāja amata. Par minētās komisijas priekšsēdētāju ievēlēta A.Barča.

7. Prezidijs nolēma nosūtīt Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai izskatīšanai Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes iesniegumu par Latvijas Bankas padomes locekļu apstiprināšanu.

8. Prezidijs pieņēma Noteikumus par Saeimas deputātu un darbinieku komandējumiem un to izdevumu atlīdzināšanas kārtību.

9. Izskatīja deputāta V.Makarova iesniegumu un attaisnoja Saeimas 11.februāra sēdes kavējumu.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem un priekšsēdētāja palīgam ārlietu jautājumos R.Plēsumam laikā no 1999.gada 2.marta līdz 7.martam uz Vašingtonu (ASV) sakarā ar Apvienoto Amerikas baltiešu komitejas 3.konferenci un divpusējo tikšanos ASV Kongresā un Valsts departamentā;

2) Saeimas Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai laikā no 1999.gada 16.februāra līdz 19.februārim uz Londonu (Lielbritānija);

3) Eiropas lietu komisijas konsultantiem I.Kriškānei un I.Solimam laikā no 1999.gada 22.februāra līdz 26.februārim uz semināru Londonā (Lielbritānija).

11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedra G.Bojāra pārskatu par piedalīšanos Eiropas padomes parlamentārās asamblejas Ekonomisko lietu un attīstības komitejas sēdē Parīzē (Francija) 1999.gada 5.janvārī;

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas locekļa R.Labanovska pārskatu par komandējumiem uz Briseli (Beļģija) laikā no 1999.gada 4.februāra līdz 7.februārim.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!