• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrija: Par Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna ietekmi uz vidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2010., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220089

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par vienotā platības maksājuma avansa izmaksām

Vēl šajā numurā

26.10.2010., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrija: Par Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna ietekmi uz vidi

22.oktobrī sākās Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma sabiedriskā apspriešana. Tā ilgs līdz šā gada 30.novembrim.

Iedzīvotāji ar Rīgas un Pierīgas mobilitātes plānu un tā Vides pārskata projektu varēs iepazīties un savu viedokli par to izpaust rakstveidā Satiksmes ministrijā (SM), Rīgas domē vai Rīgas plānošanas reģiona administrācijā. No 22.oktobra tas ir elektroniski pieejams arī SM mājaslapā. Ministrijai pa pastu vai elektroniski varēs sūtīt arī rakstiskus priekšlikumus Vides pārskatam.

Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna mērķis ir noteikt nepieciešamās darbības, lai veicinātu vienotas satiksmes sistēmas izveidi Rīgā un tās apkārtnē un uzlabotu teritoriju sasniedzamību. Mobilitātes plānu paredzēts īstenot 15 gadu laikā.

2009.gada augustā SM noslēdza līgumu ar starptautisko konsultāciju kompāniju “Witteveen +Bos Raadgevende Ingenieurs B.V.” par mobilitātes plāna un rīcības programmas izstrādi.

Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna izstrāde ir iekļauta valdības deklarācijā. Projekts tiek finansēts no Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzekļiem. Līguma summa ir 697,8 tūkstoši eiro bez PVN; 84% pakalpojuma līguma izmaksu sedz Kohēzijas fonds, bet 16% sedzami no valsts budžeta kā nacionālais līdzfinansējums.

Pēc Rīgas un Pierīgas mobilitātes plāna sabiedriskās apspriešanas tiks sagatavots nozares plānošanas dokuments, ko paredzēts virzīt apstiprināšanai Ministru kabinetā.

Ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!