• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar Baltijas valstu bruņoto spēku komandieriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2010., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220092

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Par eksporta apjomu un iekšzemes kopproduktu

Vēl šajā numurā

26.10.2010., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar Baltijas valstu bruņoto spēku komandieriem

22.oktobrī aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar Baltijas valstu bruņoto spēku komandieriem, lai apspriestu turpmāko sadarbību aizsardzības jomā un militāro spēju attīstīšanā.

“Mūs vieno ne tikai līdzīga vēsturiskā pieredze, bet arī kopīgs mērķis – drošība un miers Baltijas valstīs un pasaulē,” uzsvēra Imants Lieģis. “Lai šo mērķi sasniegtu, mums jāpilnveido savstarpējā sadarbība un jāuzlabo militārās spējas. Man patiess prieks, ka Latvijā šobrīd notiek starptautiskās militārās mācības “Sabre Strike 2011”, kuru ietvaros Latvijas, Lietuvas un Igaunijas karavīri kopā ar ASV karavīriem pilnveido savas profesionālās spējas un mācās sadarboties daudznacionālā vidē.”

Baltijas valstu sadarbības projekti ir veicinājuši Latvijas, Lietuvas un Igaunijas NATO savietojamības prasību izpildi un aizsardzības spēju uzlabošanu, palīdzējuši attīstīt nacionālās aizsardzības struktūras un optimizēt finanšu resursu izmantošanu.

Igaunijas Aizsardzības spēku komandieris ģenerālleitnants Ants Lāneots un Lietuvas Bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Arvīds Pocjus vizītes laikā Latvijā apmeklēja starptautiskās militārās mācības “Sabre Strike 2011” Ādažu poligonā, kā arī tikās ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieri ģenerālmajoru Raimondu Graubi.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!