• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ieceļošanas kārtības izmaiņām Antiļu salās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2010., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220183

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010.gada 26.oktobrī

Vēl šajā numurā

27.10.2010., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ieceļošanas kārtības izmaiņām Antiļu salās

No 2010.gada 10.oktobra Nīderlandes Antiļu salas vairs nepastāv kā Nīderlandes Karalistes sastāvdaļa. Nīderlandes Karalistes sastāvs ir mainījies, tagad tā sastāv no četrām daļām: Nīderlandes Karalistes, Arubas, Kirasao (Curaçao) un Senmārtenas (Sint Maarten). Bijušās Antiļu salas Bonera (Bonaire), Senjustatjusa (Sint Eustatius) un Saba (Saba) paliek Nīderlandes Karalistes sastāvā, izveidojot Nīderlandes Karību daļu.

Latvijas Republikas pilsoņiem, kuri plāno doties ceļojumā uz Nīderlandes Karību daļu (Bonera, Senjustatjusa un Saba), Kirasao, Senmārtenu un Arubu, ieceļošanas vīza nav nepieciešama, ja plānotais uzturēšanās termiņš uz vienas salas nepārsniedz 30 dienas un 90 dienas uz visām salām kopā.

Latvijas Republikas nepilsoņiem pirms ceļojuma uz Nīderlandes Karību daļu (Bonera, Senjustatjusa un Saba), Kirasao, Senmārtenu un Arubu ir jāsaņem vīza Nīderlandes Karalistes vēstniecībā Rīgā.

Izmantojot gadījumu, Ārlietu ministrija atkārtoti aicina ceļotājus pirms došanās ārpus Latvijas robežām iegādāties dzīvības un veselības apdrošināšanas polisi, kas paredz arī personas repatriāciju slimības vai nāves gadījumā, kā arī reģistrēties Konsulārajā reģistrā Ārlietu ministrijas mājaslapā.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!