• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par investīcijām labvēlīgu vidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.1999., Nr. 52/53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22039

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas mežu un likumdošanu.

Vēl šajā numurā

24.02.1999., Nr. 52/53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par investīcijām labvēlīgu vidi

Vakar, 23.februārī, uz savu pirmo sēdi sanāca ar Ministru prezidenta Viļa Krištopana rīkojumu izveidotā darba grupa administratīvo šķēršļu novēršanai ārvalstu investīcijām Latvijā.

Atklājot darba grupas pirmo sēdi, V.Krištopans uzsvēra, ka sagaida no tajā iekļautajiem valsts pārvaldes pārstāvjiem un uzņēmējiem reālu darbu, lai novērstu Pasaules bankas pētījumā FIAS minētos šķēršļus ārvalstu investīcijām un ārvalstu uzņēmēju darbībai Latvijā. "Domāju, ka mēs pietiekami drīz un pārliecinoši pierādīsim to, ka Latvija ir pievilcīga investīcijām," teica V.Krištopans.

Darba grupu vadīt uzticēts ekonomikas ministra padomniekam Jurim Kanelam. Līdz 1.maijam darba grupai jāiesniedz priekšlikumi Ministru kabinetam par to, kā valdība varētu reaģēt uz Pasaules bankas pētījuma ekspertu ieteikumiem.

Darba grupas mērķis ir uzlabot uzņēmējdarbības vidi, lai tautsaimniecības sektoram piesaistītu iespējami lielākas iekšējās un ārējās investīcijas.

Darba grupa izveidoja četras apakškomisijas un vienojās, ka nākamajā sēdē marta beigās izskatīs konkrētus priekšlikumus.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!