• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2010., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220439

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

02.11.2010., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Biedrības „Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” paziņojums

Biedrība „Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 1. kārtu Rīcības plāna programmas 2007.-2013.gadam pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 29.novembra līdz 2010.gada 29.decembrim.

1. kārtā pieejamais publiskais finansējums ir 46 926,57 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Biedrības „Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” birojā Pils iela 14, Dundaga, Dundagas novads.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai 2007.-2013.gadam „Teritorijas attīstības stratēģiju īstenošana” ietvaros šādām aktivitātēm un rīcībām:

Aktivitātes “Ciematu, kuros veic zivsaimniecības darbības, atjaunošana un attīstība” ietvaros šādām rīcībām:

1.1. Publisko ēku un būvju atjaunošana un labiekārtošana, pieejamais finansējums 17 745,14 LVL

Mērķis: Atjaunot un labiekārtot kultūras, sporta un citas sabiedriskās iestādes, lai nodrošinātu to pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, paaugstinot pakalpojumu sniegšanas kvalitāti.

Plānotās darbības: Kultūras, sporta un citu sabiedrisko iestāžu atjaunošana un/vai labiekārtošana, nodrošinot cilvēkiem ar īpašām vajadzībām to pieejamību un paaugstinot pakalpojumu sniegšanas kvalitāti.

1.2. Pievadceļu, gājēju celiņu, apgaismojuma ierīkošana un labiekārtošana, pieejamais finansējums 13 308,86 LVL

Mērķis: Ierīkot vai uzlabot ceļu segumu un apgaismojumu ciematu teritorijās, nodrošinot labvēlīgus dzīves un darba apstākļus iedzīvotājiem.

Plānotās darbības: Ceļu segumu un/vai apgaismojuma ierīkošana vai uzlabošana ciematu teritorijās, lai nodrošinātu labvēlīgus dzīves un darba apstākļus iedzīvotājiem.

1.3. Virszemes ūdeņu novadīšanas sistēmu izveide un to darbības uzlabošana, pieejamais finansējums 8872,57 LVL

Mērķis: Izveidot, rekonstruēt un iztīrīt dīķus ciematu teritorijās, nodrošinot kvalitatīvu virszemes ūdeņu novadīšanu un vides aizsardzību.

Plānotās darbības: Dīķu izveidošana/rekonstruēšana/tīrīšana ciematu teritorijās un kvalitatīvu virszemes ūdeņu novadīšanas un vides aizsardzības nodrošināšana.

Aktivitātes “ Ar zivsaimniecību un tūrismu saistītas maza mēroga infrastruktūras un pakalpojumu attīstība” ietvaros šādai rīcībai:

2.1. Tūrisma infrastruktūras izveide un pakalpojumu attīstība, pieejamais finansējums 7000 LVL

Mērķis: Labiekārtot tūristu pulcēšanās, atpūtas un nakšņošanas vietas, nodrošinot kvalitatīvu pakalpojumu.

Plānotās darbības: Tūristu pulcēšanās, atpūtas un nakšņošanas vietu labiekārtošana, nodrošinot kvalitatīvu pakalpojumu.

Projektu pieņemšana paredzēta no 2010.gada 29.novembra līdz 2010.gada 29.decembrim biedrības telpās Pils ielā 14, Dundagā, Dundagas novadā. Sīkāka informācija biedrības mājas lapā, vai pa telefonu 63237857.

Ar vietējās attīstības stratēģiju, rīcības mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties biedrības telpās Pils ielā 14, Dundagā, Dundagas novadā (zvanīt 63237857) vai biedrības mājas lapā.



 

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome aicina iesniegt projekta iesniegumus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām”

Konkursa mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, sekmējot pamatotu lēmumu pieņemšanu un videi nekaitīgu rīcību.

Konkursa ietvaros kopējais pieejamais KPFI finansējums ir 597 384 latu.

Konkurss norisinās saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 17.augusta noteikumiem Nr. 789 „Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām” nolikums” (turpmāk - noteikumi).

Konkursa atbalstāmā aktivitāte:

· Latvijas Republikā reģistrētu elektronisku raidorganizāciju (plašsaziņas līdzekļu) raidījumu veidošana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, īstenojot energotaupības pasākumus vai izmantojot atjaunojamos energoresursus (noteikumu 7.2. apakšpunkts).

Projekta iesniedzēji - Latvijas Republikā reģistrēts elektroniskais plašsaziņas līdzeklis vai neatkarīgais producents, kuram uz projekta iesniegšanas brīdi ir spēkā esošs līgums ar elektronisko plašsaziņas līdzekli, kas garantē projekta realizācijai nepieciešamo raidlaiku.

Pieejamais aktivitātes finansējums - 205 000 latu. Viena projekta maksimālais finansējums ir 100 000 latu, bet minimālais finansējums - 5000 latu.

Projekta iesniegumus jāiesniedz Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē no šī sludinājuma publicēšanas dienas līdz 2010. gada 2.decembrim (ieskaitot) darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17, Smilšu ielā 1/3 6. stāvā, Rīgā, vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome: Smilšu iela 1/3, LV- 1939, vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi: neplpadome@neplpadome.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome, Smilšu ielā 1/3, Rīgā, LV - 1939, vai elektroniski uz e-pasta adresi: andris.kenins@neplpadome.lv, kā arī zvanot pa tālr. 26318921.



Konkurss

Saskaņā ar Ministru kabineta 12.10.2010. noteikumiem Nr.975 „Kārtība, kādā Nacionālais kino centrs piešķir publisko finansējumu filmu nozares projektiem” Nacionālais kino centrs izsludina 2010.gada eksperimentālu spēlfilmu projektu konkursu. Pieejamais finansējums - 20 000 LVL. Projektu iesniegšanas termiņš - līdz 2010.gada 1.decembrim plkst.15. Iepazīties ar konkursa nolikumu un saņemt papildu informāciju var Nacionālajā kino centrā Rīgā, Peitavas ielā 10/12, tālr. 67358878, kā arī Nacionālā kino centra mājas lapā: www.nfc.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!