• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas 2010.gada 4.novembra ārkārtas sēdes pulksten 10.00 stenogramma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2010., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220851

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2010.gada 4.novembra ārkārtas sēdes pulksten 11.30 stenogramma

Vēl šajā numurā

09.11.2010., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas 2010.gada 4.novembra ārkārtas sēdes pulksten 10.00 stenogramma

Sēdi vada Latvijas Republikas 10.Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Sēdes vadītāja. Augsti godātie kolēģi! Lūdzu, ieņemiet vietas!

Pulkstenis ir 10.00, un sākam Saeimas 4.novembra ārkārtas sēdi.

Šodien darba kārtībā mums ir viens jautājums... viens darba kārtības punkts – lēmuma projekts „Par Saeimas pastāvīgo komisiju izveidošanas noteikumiem”.

Tā kā iesniegtais lēmuma projekts ir patstāvīgais priekšlikums, tad atbilstoši Saeimas kārtības ruļļa 117.panta ceturtajai daļai Prezidijam vispirms ir jāziņo par šo patstāvīgo priekšlikumu.

Tātad Prezidijs ir saņēmis deputātu Dzintara Zaķa, Silvas Bendrātes, Edvarda Smiltēna, Ilzes Viņķeles, Staņislava Šķestera, Rasmas Kārkliņas, Dzintara Rasnača, Gundara Daudzes, Kārļa Šadurska un Dzintara Ābiķa lēmuma projektu „Par Saeimas pastāvīgo komisiju izveidošanas noteikumiem”.

Vai deputātiem ir iebildumi pret šā lēmuma izskatīšanu šodien? (No zāles: „Nav!”) Deputātiem nav iebildumu. Tātad sākam izskatīt lēmuma projektu.

Vai iesniedzēju vārdā kāds vēlas ko teikt? Ja iesniedzēju vārdā neviens neko nevēlas piebilst, tad mums par šo patstāvīgo priekšlikumu ir jābalso. Lūdzu zvanu! Balsosim par lēmuma projekta „Par Saeimas pastāvīgo komisiju izveidošanas noteikumiem” pieņemšanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 85, pret un atturas – nav. Lēmuma projekts pieņemts.

Tā kā šis bija šīs sēdes vienīgais jautājums, tad visi jautājumi šobrīd ir izskatīti.

Bet, pirms mēs reģistrējamies, es gribu informēt, ka pagaidu Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija šodien savā sēdē ir lēmusi par tiem deputātiem, kuri nāk ministru vietā... kuri pildīs pienākumus uz laiku, kamēr savus pienākumus pilda vakardien apstiprinātie ministri... Pēc šīs sēdes Prezidijs lems par nākamās sēdes sasaukšanu atkarībā no tehnisko jautājumu iespējami ātras risināšanas. Tātad pulksten 11.00 vai 11.30 būs šī sēde, par ko jūs tiksiet papildus informēti.

Bet tagad lūdzu zvanu reģistrācijai! Lūdzu reģistrācijas režīmu! Lūdzu rezultātu!

Paldies.

Tagad vārds Saeimas sekretāra biedram Dzintaram Rasnačam reģistrācijas rezultātu nolasīšanai.

Dz.Rasnačs (10.Saeimas sekretāra biedrs).

Godātie kolēģi! Nav reģistrējušies divpadsmit deputāti. Lūdzu, uzmanīgi klausieties! Uldis Augulis... nav, Valdis Dombrovskis... nav, Jānis Dūklavs... nav, Sarmīte Ēlerte... nav, Artis Kampars... nav, Armands Krauze... nav, Artis Pabriks... nav, Igors Pimenovs... ir, Aigars Štokenbergs... nav, Raimonds Vējonis... nav, Andris Vilks... nav, Mihails Zemļinskis... ir.

Paldies.

Sēdes vadītāja. Paldies.

Līdz ar to 4.novembra pirmo ārkārtas sēdi pasludinu par slēgtu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!