• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības iesaisti valdības rīcības plāna gatavošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2010., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220938

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot angļu premjera apsveikumu ar stāšanos amatā

Vēl šajā numurā

09.11.2010., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības iesaisti valdības rīcības plāna gatavošanā

Sākot darbu pie valdības rīcības plāna sagatavošanas, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis uzdevis ministriem sadarbībā ar nozares nevalstiskajām organizācijām, sociālajiem partneriem un ekspertiem līdz 5.decembrim sagatavot un iesniegt priekšlikumus par ministriju būtiskākajiem un prioritāri veicamajiem pasākumiem visam valdības darbības periodam.

Vienlaikus V.Dombrovskis nosūtījis vēstuli valdības partneriem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, aicinot ikvienu aktīvi iesaistīties konkrētu uzdevumu un sasniedzamo rezultātu definēšanā, lai īstenotu valdības deklarācijā nospraustos virzienus. “Tikai pilnvērtīga sabiedrības iesaiste visos valstij svarīgākajos lēmumos piešķir tiem nepieciešamo leģitimitāti un rada pamatu uzticības atjaunošanai valstij un politiķiem,” uzsver Ministru prezidents.

Ministru kabineta iekārtas likums paredz, ka valdība ne vēlāk kā triju mēnešu laikā pēc Saeimas uzticības saņemšanas apstiprina rīcības plānu deklarācijas īstenošanai. Rīcības plānā tiek norādīti konkrēti uzdevumi deklarācijā izvirzīto mērķu sasniegšanai. Katram uzdevumam tiek pievienots īstenošanas termiņš, par uzdevuma īstenošanu atbildīgā iestāde u.c. nepieciešamā informācija. Plānots, ka jaunais valdības rīcības plāns tiks sagatavots vēl līdz šā gada beigām.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!