• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Tiekoties ar topošajiem jaunajiem Latvijas līderiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2010., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220942

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības ministrs: Par pārmaiņām augstākajā izglītībā un zinātnē

Vēl šajā numurā

09.11.2010., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Tiekoties ar topošajiem jaunajiem Latvijas līderiem

5.novembrī finanšu ministrs Andris Vilks tikās ar Vislatvijas jauniešu projekta “Esi līderis!” parlamentāriešiem, lai pārrunātu valsts ekonomikas, izglītības, kā arī citu valstij svarīgu jomu attīstības perspektīvas.

“Mūsu valsts dārgums ir Latvijas kvalitatīvi izglītotā jaunatne, kas veicinās valsts konkurētspējas paaugstināšanu ne tikai Eiropas Savienībā, bet arī pasaules mērogā. Tāpēc valstij ilgtermiņā ir jārada visi priekšnoteikumi, lai sekmētu uz zināšanām balstīto mūsu tautsaimniecības izaugsmi. Augstu tehnoloģiju nozarēm būs noteicošā loma turpmākajā valsts ekonomikas attīstībā,” tiekoties ar jaunajiem līderiem, norādīja A.Vilks.

Diskutējot ar jauniešiem par valsts attīstības perspektīvām, ministrs arī izskaidroja 2011.gada valsts budžeta sagatavošanas mehānismus, kā arī tā pieņemšanas procesu. Ministrs arī skaidroja jauniešiem jautājumus par nodokļu politikas izmaiņām un valsts konkurētspējas palielināšanu.

Tikšanās beigās jaunieši atzinīgi novērtēja diskusijas loģisko un sistēmisko Latvijas valdības jautājumu risināšanas pieeju, kā arī novēlēja A.Vilkam kļūt par vienu no labākajiem ES finanšu ministriem.

Projekts “Esi līderis!” ir lielākais Vislatvijas jauniešu projekts, kura mērķis ir veicināt jauniešu konkurētspēju, tālredzīgi plānot personīgās un profesionālās izaugsmes iespējas. Projektā “Esi līderis!” piedalās 69 dalībskolas no visiem Latvijas novadiem. 10 gadu laikā piedalījušies 11 500 audzēkņu.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!