• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumus ar atkārtotu stāšanos amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2010., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221115

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemkopības ministra darba vizīti Polijā

Vēl šajā numurā

11.11.2010., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumus ar atkārtotu stāšanos amatā

10.novembrī Ministru prezidents Valdis Dombrovkis saņēmis vairāku ārvalstu līderu apsveikumus par panākumiem 10.Saeimas vēlēšanās un atkārtotu apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā.

Vācijas Federatīvās Republikas federālā kanclere Angela Merkele vēstulē min, ka Vāciju un Latviju tradicionāli saista ciešas draudzīgas attiecības, kā arī divpusējā partnerība, sadarbība ES un NATO. “Es pati personīgi par to īpaši labi pārliecinājos Rīgas apmeklējuma laikā šā gada 6. un 7.septembrī un ar prieku turpināšu mūsu iesākto labo sadarbību, un vēlu Jums arī turpmāk veiksmi, pildot amata pienākumus,” uzsver Vācijas federālā kanclere.

Ķīnas Tautas Republikas premjerministrs Vens Dzjabao vēstulē pauž, ka pēdējos gados Ķīnas un Latvijas attiecības ir veiksmīgi attīstījušās dažādos sadarbības līmeņos. “Es novēlu turpināt strādāt kopā, veicinot lielāku progresu abu valstu attiecību attīstībā,” raksta Ķīnas premjerministrs.

Francijas Republikas premjerministrs Fransuā Fijons apsveikuma vēstulē min, ka 2008.gada maijā parakstītā Politiskā deklarācija par stratēģisko partnerību ļauj aktivizēt politisko dialogu un stiprināt sadarbību vairākās jomās. “Mums jāturpina strādāt šajā virzienā. Es priecājos par mūsu kultūras sadarbības spēku un vēlos, lai tas varētu pilnībā izpausties 2014.gadā, kad Rīga kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu. ES ietvaros es vēlētos, lai mūsu valdības kopīgi strādātu pie ekonomikas un finanšu pārvaldības stiprināšanas un pētniecības un jauninājumu politikas pilnveidošanas, veicinot konkurētspēju, izaugsmi un nodarbinātību,” uzver Francijas premjers.

Grieķijas premjerministrs Georgs Papandreu apsveikuma vēstulē izsaka vēlmi sadarbības attīstībai gan divpusējā, gan ES līmenī. “Esmu pārliecināts, ka cieša starpvalstu sadarbība veicinās esošo ekonomisko izaicinājumu risināšanu un sekmēs Eiropas tautu labklājību,” pauž Grieķijas premjers.

Ukrainas premjerministrs Mikola Azarovs vēstulē izsaka pārliecību, ka Latvijas Ministru prezidenta aktivitātes dos jaunu impulsu divpusējo attiecību attīstībā un ieguldījumu Ukrainas un Latvijas attiecību potenciāla efektīvā realizācijā. “Es ceru, ka abu valstu vēsturiskās un draudzīgās attiecības turpinās attīstīties, balstoties uz uzticības, partnerības un savstarpējas sapratnes vērtībām,” norāda Ukrainas premjers.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!