• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Iepazīstoties ar karavīru dienestu Ādažu bāzē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2010., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221250

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministrs: Par pedagogu konkurētspējas veicināšanu

Vēl šajā numurā

13.11.2010., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Iepazīstoties ar karavīru dienestu Ādažu bāzē

8.novembrī aizsardzības ministrs Artis Pabriks apmeklēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Ādažu bāzi, kur iepazinās ar karavīru dienesta pienākumiem, sadzīves apstākļiem, kā arī bruņojumu, ekipējumu un tehniku.

Vizītes sākumā NBS vadība un komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube aizsardzības ministru iepazīstināja ar Sauszemes spēku Kājnieku brigādes uzdevumiem, nodrošinājumu un attīstības plāniem.

Ministrs apskatīja tehniku, bruņojumu un sakaru ekipējumu, tādējādi plašāk iepazīstot karavīru individuālo ekipējumu, ieročus, transportu un kaujas nodrošinājuma tehniku.

Aizsardzības ministrs vizītes laikā iepazinās ar Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas skolas uzdevumiem, ekipējumu un paveiktajiem darbiem. Savukārt, lai iepazītos ar karavīru sadzīves apstākļiem, ministrs apmeklēja karavīru ēdnīcu, sporta bāzi un Sauszemes spēku rotas kazarmas.

Atrodoties Ādažu bāzē, ministrs izmantoja iespēju uzrunāt tikko rekrutētos karavīrus par viņu motivāciju un mērķiem NBS.

“Lai iegūtu plašāku priekšstatu par NBS darbību, ir būtiski iepazīt karavīru dienesta pienākumus un sadzīves apstākļus. Šodien ieguvu vērtīgu informāciju, kas būs nozīmīga arī turpmākajiem lēmumiem par bruņotajiem spēkiem,” norādīja aizsardzības ministrs A.Pabriks.

Šī bija aizsardzības ministra A.Pabrika pirmā darba vizīte uz NBS vienību.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!