• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Latvijas Pensionāru federāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2010., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221254

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tabakas izstrādājumu (ne)reklamēšanu

Vēl šajā numurā

13.11.2010., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Latvijas Pensionāru federāciju

Lai vienotos par turpmāko sadarbību ar nozari saistītu jautājumu risināšanā un pārrunātu aktuālo nozarē, labklājības ministre Ilona Jurševska 10.novembrī tikās ar Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) priekšsēdētāju Ainu Verzi. Tikšanās laikā labklājības ministre informēja A.Verzi par galvenajiem uzdevumiem un prioritātēm sociālajā jomā, kā arī Labklājības ministrijas uzstādījumiem budžeta veidošanas procesā. Labklājības ministre tikšanās laikā apliecināja, ka budžeta konsolidācija neskars pensijas.

Tāpat, diskutējot par turpmāko sadarbību, puses vienojās ik mēnesi regulāri tikties, lai pārrunātu nozarē aktuālos jautājumus. I.Jurševska arī aicināja LPF pārstāvjus aktīvi piedalīties dažādās ministrijas izveidotajās darba grupās, lai līdzdarbotos dažādu normatīvo aktu izstrādē.

Arī turpmāk Labklājības ministrija nodrošinās bezmaksas juridiskās konsultācijas pensijas vecuma cilvēkiem un cilvēkiem ar invaliditāti. Šī prakse tika ieviesta jau pērn, ko atzinīgi novērtē LPF pārstāvji. Savukārt par aktuālo nozarē sadarbībā ar Labklājības ministriju LPF informēs savā izdevumā “Latvijas Pensionārs”.

Jau līdz šim Labklājības ministrijai ir izveidojusies cieša un sekmīga sadarbība ar Latvijas Pensionāru federāciju dažādu nozarē būtisku jautājumu risināšanā. Lai stiprinātu sadarbību, šogad ministrija ar federāciju noslēdza abpusēju sadarbības līgumu par līdzdalību.

I.Jurševska atzinīgi novērtē A.Verzes un federācijas būtisko ieguldījumu pensijas vecuma cilvēku interešu aizstāvībā, līdzdarbojoties valstiski būtisku jautājumu risināšanā un priekšlikumu sniegšanā.

Labklājības ministrijas
Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!