• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Aizsardzības ministrijas mājaslapu internetā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2001., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22148

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iespēju prognozēt pensiju

Vēl šajā numurā

23.05.2001., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Aizsardzības ministrijas mājaslapu internetā

No 23.maija internetā pieejama Aizsardzības ministrijas mājaslapas www.mod.lv "Sarunu" sadaļa. To atklās aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

Jaunā sadaļa izveidota, lai veicinātu dialogu ar sabiedrību, kā arī lai ļautu sabiedrībai uzdot dažādus to interesējošus jautājumus aizsardzības jomas amatpersonām.

Jaunajai "Sarunu" sadaļai būs divas apakšsadaļas: "Diskusijas" un "Komentāri". "Diskusiju" sadaļā iedzīvotājiem būs iespējams reizi mēnesī uzdot jautājumus aizsardzības jomas amatpersonām, kas uz tiem nekavējoties atbildēs. Savukārt "Komentāru" sadaļā reizi nedēļā sabiedrības apspriešanai tiks iekļauti dažādi aktuāli jautājumi.

"Diskusiju" apakšsadaļa tiks atklāta 23.maijā no plkst. 16 līdz 17, kad uz iedzīvotāju jautājumiem par aktualitātēm aizsardzības jomā, Latvijas virzību uz NATO, NBS attīstību, obligāto militāro dienestu, militāro izglītību un karjeru u.c. atbildēs aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

"Komentāru" sadaļa tiks atklāta 30.maijā, kad sabiedrība varēs komentēt galvenās aktualitātes, kas saistītas ar obligāto militāro dienestu.

Jūnijā iedzīvotāji varēs uzdot jautājumus NBS komandierim R.Graubem.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību un preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!