• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Tiesu politikas apakškomisiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2010., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221767

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par deputāta Uģa Rotberga ievēlēšanu Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā un Saeimas Saimnieciskajā komisijā

Vēl šajā numurā

25.11.2010., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Tiesu politikas apakškomisiju

Saeimas Juridiskā komisija 16.novembrī nolēma izveidot Tiesu politikas apakš­komisiju.

Tajā strādās Juridiskās komisijas deputāti Solvita Āboltiņa, Valērijs Agešins, Gaidis Bērziņš, Ingmārs Čaklais, Ilma Čepāne, Gundars Daudze un Dzintars Rasnačs.

Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Ilma Čepāne pieļāva, ka viens no pirmajiem apakškomisijas darba kārtības jautājumiem varētu būt tieslietu sistēmā strādājošo atalgojuma iekļaušana vienotajā atalgojuma sistēmā. Tiesnešu un prokuroru algas jau 9.Saeimas noslēgumā bija viena no aktualitātēm Juridiskās komisijas izveidotajai apakškomisijai darbam ar Tiesu iekārtas likumu.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!