• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Personu drošības pārvaldes darbiniekus 20.gadadienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2010., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221880

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ķīlnieku krīzes Sudānā risināšanu

Vēl šajā numurā

26.11.2010., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Personu drošības pārvaldes darbiniekus 20.gadadienā

24.novembrī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis piedalījās Drošības policijas Personu drošības pārvaldes 20.gadadienai veltītajā svinīgajā sanāksmē.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, uzrunājot svinīgās sanāksmes dalībniekus, atzīmēja, ka 20 gadi, kas aizritējuši kopš Personu drošības pārvaldes izveidošanas ir pietiekami ilgs laiks, lai teiktu, ka šī ir struktūrvienība ar pieredzi, zināšanām un augsti profesionālām iemaņām. Ministru prezidents atzina, ka to apstiprina viņa personīgā pieredze un sadarbība ar pārvaldes darbiniekiem nu jau teju vai divu gadu garumā.

Ministru prezidents uzsvēra: “Jūsu struktūrvienība savos pirmsākumos bija arī tas pamats, uz kura veidojās Drošības policija. Latvijas neatkarības pirmsākumos bija Valdības apsardzes dienests, tad Valsts ekonomiskās suverinitātes aizsardzības dienests un tikai tad – Drošības policija. Līdz ar to šai zīmīgajai jubilejai ir arī dziļi vēsturiska nozīme.

Jūsu darbā ir gan redzamā, gan tā neredzamā daļa, un abas ir vienlīdz nozīmīgas. Bet svarīgākais ir uzticēšanās jums un jūsu profesionalitātei, bez kuras nav iedomājama arī apsargājamo amatpersonu veiksmīga sadarbība ar Personu drošības pārvaldi.”

Ministru prezidents V.Dombrovskis novēlēja arī turpmāk nostiprināt šā dienesta cienījamās pozīcijas valsts drošības struktūru vidū, kā arī lai izdodas saglabāt un piesaistīt arvien jaunus profesionāļus, turot savas pārvaldes godu augstāk par visu.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!