• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas asamblejas Latvijas delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2010., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221946

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ekonomiskās sadarbības iespējām ar Baltkrieviju

Vēl šajā numurā

30.11.2010., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas asamblejas Latvijas delegāciju

Saeima 25.novembrī apstiprināja Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sastāvu. Par Saeimas delegācijas vadītāju šajā Baltijas parlamentāriešu sadarbības organizācijā apstiprināts Jānis Reirs, kurš mūsu valsti asamblejā pārstāvēja arī divos iepriekšējos parlamenta sasaukumos.

Delegācijas sastāvā ir arī Jānis Ādamsons, Valērijs Agešins, Silva Bendrāte, Rihards Eigims, Māris Kučinskis, Ainars Latkovskis, Vitālijs Orlovs, Imants Parādnieks, Ivans Ribakovs, Uģis Rotbergs, Staņislavs Šķesters, Ilze Vergina, Oskars Zīds.

Baltijas asambleja ir Latvijas, Lietuvas un Igaunijas parlamentu sadarbības organizācija, kas dibināta, lai koordinētu Baltijas valstu sadarbību parlamentārā līmenī, diskutētu par jautājumiem un projektiem, kas kopīgi visām trim reģiona valstīm. Baltijas asambleja pauž kopīgu nostāju par politiskiem, ekonomiskiem, sociāliem un kultūras jautājumiem Eiropas Savienības un starptautiskā līmenī. Baltijas asambleju veido nacionālās delegācijas – 12 līdz 20 deputāti no katra Baltijas valstu parlamenta.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!