• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2010., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta ārkārtas sēdē: 2010.gada 25.novembrī

Vēl šajā numurā

01.12.2010., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecībai

9.decembrī Lauku atbalsta dienests (LAD) sāks pieņemt projektu iesniegumus atbalstam zivsaimniecībā Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam pasākumā “Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana”. Projektu iesniegumus pasākumā pieņem līdz 2011.gada 10.janvārim. Pasākumā pieejamais publiskais finansējums ir 3 214 350 latu.

Pasākuma mērķis ir Latvijas zvejas flotes kapacitātes sabalansēšana ar pieejamiem zivju resursiem, zvejas kuģus sadalot, tostarp sagriežot metāllūžņos, vai nododot (dāvinot vai pārdodot) izmantošanai citiem mērķiem, kas nav saistīti ar zvejniecību. Uz atbalstu var pretendēt zvejas kuģu īpašnieki, kuriem ir spēkā esoša speciālā atļauja (licence) komercdarbībai zvejniecībā un kuru kuģi zvejo Baltijas jūras, kā arī Rīgas jūras līča piekrastē vai aiz piekrastes ūdeņiem un ir iekļauti Zemkopības ministrijas (ZM) zvejas kuģu sarakstā.

Projektu iesniegumi pasākumā gatavojami saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta (MK) noteikumiem Nr.783 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 6.maija MK noteikumiem Nr.323 “Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība zivsaimniecības attīstībai pasākumam “Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana””.

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!