• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Sabiedrības veselības un Sociālās drošības apakškomisiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2010., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222104

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 29. novembra sēdi

Vēl šajā numurā

02.12.2010., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Sabiedrības veselības un Sociālās drošības apakškomisiju

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas deputāti 30.novembrī pirmajā sēdē par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Vitāliju Orlovu, bet par apakškomisijas sekretāru – Māri Dzelzskalnu.

Sabiedrības veselības apakškomisijā strādās arī deputāti Aija Barča, Ingrīda Circene, Andrejs Klementjevs, Inese Laizāne, Jānis Strazdiņš, Rita Strode, Ilze Vergina, Ilze Viņķele, Oskars Zīds un Igors Zujevs.

Tāpat 30.novembrī notika Sociālās drošības apakškomisijas pirmā sēde, un deputāti par tās priekšsēdētāju ievēlēja Aiju Barču, bet par sekretāri – Ritu Strodi.

Sociālās drošības apakškomisijā darbosies arī Silva Bendrāte, Andris Bērziņš, Aleksejs Burunovs, Māris Dzelzskalns, Andrejs Klementjevs, Inese Laizāne, Liene Liepiņa, Dace Reinika, Didzis Zemmers un Igors Zujevs.

Sabiedrības veselības apakškomisija strādās ar aktuāliem veselības nozares jautājumiem, savukārt Sociālās drošības apakškomisijas darba kārtībā būs situācija sociālās drošības sistēmā. Abu nozaru aktualitātes iepriekš tika skatītas arī 9.Saeimā izveidotajās tāda paša nosaukuma apakškomisijās.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!