• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 21. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2001., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22218

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par papildinājumiem Zemkopības ministrijas 1999. gada 31. maija rīkojumā Nr.133

Vēl šajā numurā

24.05.2001., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 21. maija sēdē

Akceptēts likumprojekts “Sporta likums” . Likuma mērķis būs noteikt sporta organizēšanas un veicināšanas vispārīgos organizatoriskos un tiesiskos pamatus, sporta sabiedrisko organizāciju, valsts un pašvaldību institūciju savstarpējās attiecības un pamatuzdevumus sporta attīstībā, sporta finansēšanas pamatus, kā arī dalības principus starptautiskajā sporta kustībā.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 12.septembra noteikumos Nr.312 “Zāļu un farmaceitisko produktu klīniskās izpētes kārtība” . Grozījumi noteiks kārtību, kādā veicami zāļu un farmaceitisko produktu lietošanas novērojumi, kuru uzdevums ir papildināt datus par reģistrētām zālēm.

Komiteja akceptēja grozījumu projektus likumos “Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās”, “Par zemes reformas pabeigšanu lauku apvidos”, “Par valsts un pašvaldību zemes īpašuma tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās”, “Par zemes reformas pabeigšanu pilsētās”, “Par zemes privatizāciju lauku apvidos”, “Par privatizācijas sertifikātiem” un “Par zemes komisijām” . Grozījumi nepieciešami sakarā ar 2002.gada 1.janvārī paredzēto Centrālās zemes komisijas darbības izbeigšanu. Tie paredz Centrālās zemes komisijas darbības izbeigšanu un tās funkciju nodošanu Valsts zemes dienestam.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 2000.gada 20.jūnija noteikumos Nr.202 “Valsts autoceļu fonda pārvaldīšanas un izlietošanas kārtība” .

Akceptēts likumprojekts “Valsts informācijas sistēmu likums” . Likuma mērķi būs nodrošināt valsts informācijas sistēmu organizāciju savstarpēju sadarbību un attīstību un nodrošināt valsts un pašvaldību institūciju sniedzamo informācijas pakalpojumu pieejamību un kvalitāti, lietojot valsts informācijas sistēmas. Paredzams, ka tas noteiks vienotu kārtību, kādā veido, reģistrē, uztur, lieto, reorganizē vai likvidē valsts informācijas sistēmas kārtību, kādā regulē valsts informācijas sistēmu organizāciju savstarpējo sadarbību un valsts informācijas sistēmas turētāja funkcijas un valsts informācijas sistēmas datu subjekta tiesības un pienākumus.

Akceptēts likumprojekts “Par 1999.gada Starptautisko konvenciju par kuģu arestu” .

Komiteja akceptēja rīkojuma “Par Latvijas Republikas valdības un Ukrainas Ministru kabineta līgumu par kodolnegadījumu operatīvu izziņošanu, par informācijas apmaiņu un sadarbību kodoldrošības un aizsardzības pret radiāciju jomā” .

Akceptēts noteikumu projekts “Par hidroelektrostaciju hidrotehnisko būvju drošuma programmām un deklarācijām” . Tie nosaka hidroelektrostaciju hidrotehnisko būvju drošuma programmā ietveramo pasākumu kompleksu HES hidrotehnisko būvju stāvokļa novērošanai un pārbaudīšanai un drošas ekspluatācijas kritērijus, kā arī tās izstrādāšanas, apstiprināšanas un izpildes kontroles kārtību un HES hidrotehnisko būvju drošuma deklarācijas saturu, iesniegšanas termiņus un kārtību.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!