• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ekonomisko situāciju un valdības nākotnes plāniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2010., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222224

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Ķīnu un Mongoliju augstākajā izglītībā

Vēl šajā numurā

03.12.2010., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ekonomisko situāciju un valdības nākotnes plāniem

1.decembrī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, finanšu ministrs Andris Vilks, kā arī ekonomikas ministrs Artis Kampars tikās ar Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) viceprezidentu Janu Fišeru un direktoru Pīteru Reinigeru. Puses pārrunāja Latvijas ekonomisko situāciju, valdības nākotnes stratēģiskos plānus, kā arī ERAB jauno stratēģiju.

Tiekoties ar ERAB pārstāvjiem, finanšu ministrs A.Vilks norādīja: “Atzinīgi vērtēju, ka ERAB biznesa foruma ietvaros, kas notiks 2011.gadā Kazahstānā, Latvijai tikts dota laba iespēja prezentēt sevi plašam investoru lokam. Latvija spēs nodrošināt potenciālajiem investoriem pilnvērtīgu informāciju, jo mums ir uzkrāta vērtīga pieredze darbā ar Latvijas konkurētspējas atjaunošanu.”

Sanāksmes gaitā ERAB puse pauda atzinību Valda Dombrovska izveidotajai jaunajai valdībai, kā arī uzteica valdības paveikto, īstenojot sociālekonomiskās reformas valstī. Sarunās tika pausta gatavība arī nākotnē nodrošināt labu institucionālo sadarbību un ERAB projektu realizēšanu banku sektorā, par prioritāti nosakot enerģētikas sektora projektu īstenošanu.

Latvijas puse informēja par ekonomiskajiem procesiem valstī, valdības politiku un mērķiem. Ministru prezidents pauda vēlmi arī turpmāk sadarboties ar ERAB mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanā, kā arī gatavību aktīvi iesaistīties ERAB atbalsta stratēģijas sagatavošanā Latvijai 2011.gadā.

Aleksis Jarockis,
finanšu ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!