• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Centrālās vēlēšanu komisijas 2000. gada 12. decembra lēmums Nr. 16 "Par instrukcijas "Par pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanu rezultātu aprēķināšanu" apstiprināšanu Precizējot iepriekš publicēto". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2000., Nr. 470/472 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222279

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.17

Par instrukcijas "Par pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanu dokumentu sakārtošanu un glabāšanu" apstiprināšanu Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

28.12.2000., Nr. 470/472

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Centrālā vēlēšanu komisija

Veids: lēmums

Numurs: 16

Pieņemts: 12.12.2000.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Precizējot iepriekš publicēto

 

Laikraksta "Latvijas Vēstnesis" 2000. gada 20. decembra numurā publicētās instrukcijas "Par pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanu rezultātu aprēķināšanu" 16. punkta pareiza redakcija ir šāda:

"16. Noteikusi katra kandidātu saraksta iegūto deputātu vietu skaitu, vēlēšanu komisija pēc šiem kandidātu sarakstiem nosaka, kuri kandidāti ir kļuvuši par deputātiem.

Šajā nolūkā vēlēšanu komisija aritmētiski aprēķina par katru šāda saraksta deputāta kandidātu nodoto balsu skaitu (protokola III daļa).

Par kandidātu nodoto balsu skaits ir vienāds ar balsu skaitu, kas nodots par kandidātu sarakstu, kurā minēts šis kandidāts (II daļas J aile), mīnus to vēlēšanu zīmju skaits, kurās šā kandidāta vārds un uzvārds ir svītrots (N aile), plus to vēlēšanu zīmju skaits, kurās vēlētāji pretī šā kandidāta uzvārdam ir izdarījuši atzīmi "+" (M aile).

Iegūtos rezultātus attiecībā uz katru kandidātu vēlēšanu komisija ieraksta vēlēšanu rezultātu aprēķināšanas protokolā (P aile).

Iegūtie rezultāti tiek sanumurēti dilstošā secībā (R aile).

Ja diviem vai vairākiem kandidātiem ir vienāds balsu skaits, ar augstāku kārtas numuru atzīmējams tas kandidāts, kuram iesniegtajā kandidātu sarakstā ir augstāks kārtas numurs."

Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!