• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.2010., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

09.12.2010., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojumu

Amatas novada dome 21.07.2010., protokols nr.9 ir pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma uzsākšanu nekustamajam īpašumam “Strautu Zeme”, kad.nr. 4242 007 0021 otrajai zemes vienībai, kad.nr. 4242 007 0022, par tā izstrādes vadītāju apstiprināt Amatas novada pašvaldības teritorijas attīstības un nekustamā īpašuma nodaļas vadītāju Arvīdu Lukjanovu. Saskaņā ar Amatas novada teritorijas plānojumu nekustamais īpašums ir lauksaimniecības teritorijā un detālā plānojuma mērķis ir šeit izvietot tirdzniecības un pakalpojumu objektus. Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Amatas novada pašvaldībā ,,Ausmās” Drabešu pagastā, Amatas novadā, LV-4101, līdz 31.12.2010.


Paziņojums par detālplānojumu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2009.gada 6.oktobra noteikumu Nr.1148 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 69.punktu paziņo, ka 2010.gada 11.novembrī ir pieņēmusi lēmumu nr.762 ,,Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Pilsoņu ielā 2”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja - R.Ansule.

Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojumu atrodas Jauktā atpūtas un dzīvojamā teritorijā Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā (JK), Valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļa teritorijā un Rīgas jūras līča piekrastes būvlaidē.


Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļā Edinburgas prospektā 75 katru darbdienu no plkst 8.30 līdz 17, divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un vietējā laikrakstā.

Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļā Edinburgas prospektā 75 apmeklētāju pieņemšanas laikā katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 18 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!