• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.2010., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222472

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

09.12.2010., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ventspils Augstskola izsludina atklātu konkursu uz vakanto rektora amata vietu

Prasības pretendentiem: par pretendentu var būt persona, kas ir profesors, vai persona, kurai ir doktora zinātniskais grāds.

Ventspils Augstskolas Satversmes sapulcei adresēti konkursa dokumenti pretendentiem jāiesniedz līdz 2011.gada 17.janvārim pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.10 līdz 16, ierodoties personīgi Ventspils Augstskolas kancelejā 207.kabinetā, un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Iesniedzamie dokumenti:

1.Motivēts Satversmes sapulcei adresēts pieteikums (motivācijas vēstule) dalībai konkursā uz vakanto rektora amata vietu

2.Dzīves un darba gājums (CV),

3.Ventspils Augstskolas vadīšanas un attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem, kuras apjoms nepārsniedz 10000 rakstu zīmes datorsalikumā ar burtu lielumu ne mazāku par 10 un ne lielāku par 12 punktiem;

4.Profesora akadēmisko nosaukumu un/vai doktora zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, uzrādot Ventspils Augstskolas kancelejā to oriģinālus;

5. Pēdējo sešu gadu publikāciju saraksts;

6. Cita informācija, kas pretendentam šķiet svarīga.

Dokumentus iesniedz gan parakstītus papīra formā, gan elektroniskā formā (vai nu uz elektroniskā datu nesēja, to pievienojot papīra formā iesniedzamajiem dokumentiem, vai nosūtot uz e-pasta adresi: gundega.malina@venta.lv ar norādi „Rektora konkursam”).


Finanšu ministrija izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem

gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu - Budžeta departamenta Izglītības, zinātnes, kultūras un sporta finansēšanas nodaļas vecākais referents

Budžeta departaments ir struktūrvienība, kas atbild par valsts budžeta plānošanu un analīzi, izstrādā valsts budžeta politiku, nodrošina rezultātu un rezultatīvo rādītāju sistēmas ieviešanu.

Mūsu piedāvātajam amatam Tev būs nepieciešamās šādas prasības:

- akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība ekonomikas vai finanšu nozarē

- teicamas latviešu valodas zināšanas mutvārdos un rakstiski, labas angļu valodas zināšanas

- pieredze darbā valsts pārvaldē ekonomikas vai finanšu jomā vai izpratne par tās darbības pamatprincipiem

- prasme plānot, noteikt prioritātes un nodrošināt uzdevumu izpildi

- prasme formulēt un izteikt rakstveidā savu viedokli par Tavā kompetencē esošiem jautājumiem

- teicamas MS Office programmas zināšanas

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Mūsu kolektīvā mēs tev uzticēsim uzdevumus, kas saistīti ar saistīti ar Radio un televīzijas pārraudzību un Izglītības un zinātnes ministrijas sporta nozares pārraudzību:

lai nodrošinātu gadskārtējā valsts budžeta likumprojekta un tā paskaidrojumu izstrādāšanu, sagatavot analītiskos aprēķinus un informācijas kopsavilkumus ar budžeta likumprojekta izstrādi saistītu lēmumu pieņemšanai;

sagatavot atzinumus par Radio un televīzijas un Izglītības un zinātnes ministrijas sporta jomas politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektiem;

publiskās un privātās partnerības jomā piedalīties Radio un televīzijas un kultūras nozares politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izvērtēšanā, kā arī finanšu un ekonomisko aprēķinu, tajos iekļauto pieņēmumu un aprēķinos minēto nosacījumu paredzamās ietekmes uz valsts budžeta ilgtermiņa saistību apjomu izvērtēšanā

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

un galvenais - profesionālu, radošu un dinamisku kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Stratēģiskās plānošanas un personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālr.67095611 vai 67083845.


TIESU ADMINISTRĀCIJA izsludina atklātu konkursu uz rajona (pilsētas) tiesas tiesneša amata vietu

Vakances: Administratīvajā rajona tiesā (Rīgas tiesu namā);

Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā;

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā;

Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesā

Prasības tiesneša amata kandidātiem/-ēm:

- atbilstība likuma ,,Par tiesu varu” 51 .panta prasībām

- atbilstība likuma ,,Par tiesu varu” 52.panta pirmās daļas 1., 2., 3., 4., 5. punkta prasībām

- atbilstība likuma ,,Par tiesu varu” 55.panta prasībām

- labas iemaņas darbā ar datoru

- laba reputācija

Konkursā tiesneša amata kandidātus/-es vērtēs saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 3.marta noteikumiem Nr.204 ,,Tiesneša amata kandidātu atlases, stažēšanās un kvalifikācijas eksāmenu kārtošanas kārtība”.

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, dzīves aprakstu Europass CV formātā (Europass CV veidlapa atrodama Tiesu administrācijas mājas lapā www.ta.gov.lv sadaļā ,,Darba piedāvājumi”), izglītību apliecinošu dokumentu apliecinātas kopijas un darba stāžu juridiskajā specialitātē apliecinošus dokumentus vai apliecinātas dokumentu kopijas) adresēt Tiesu administrācijas Personālvadības un juridiskā departamenta Personālvadības nodaļai Ūnijas ielā 8, k-9, Rīgā, LV-1084, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Tālrunis uzziņām 67063854, 67063844.


Amatu konkursu atsaukums

Zemkopības ministrija atsauc 2010.gada 28.septembra laikrakstā ”Latvijas Vēstnesis” (nr.153) izsludināto konkursu uz vakanto Starptautisko lietu un stratēģijas analīzes departamenta Stratēģijas analīzes nodaļas vecākā referenta ierēdņa amatu un 2010.gada 10.novembra laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” (nr.178) izsludināto konkursu uz vakanto Starptautisko lietu un stratēģijas analīzes departamenta Eiropas Savienības lietu nodaļas vecākā referenta ierēdņa amatu (uz ierēdņa prombūtnes laiku).


Amatu konkursa rezultāti

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļas Pabalstu daļas inspektores - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2010.gada 9.decembrī iecelta SANDRA LAIPNIECE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!