• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 13. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2001., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministriju un nozaru dokumenti un informācija "Latvijas Vēstnesī" šajā nedēļā

Vēl šajā numurā

25.05.2001., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 13. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar vienu likumu, kas Saeimā pieņemts 26. aprīlī, un piecpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 10. līdz 30. aprīlim. Veterinārmedicīnas likuma mērķis ir regulēt dzīvnieku slimību apkarošanu un profilaksi, dzīvnieku izcelsmes produktu apriti, noteikt valsts un pašvaldību institūciju, kā arī personu tiesības un pienākumus šajā jomā. Likums stāsies spēkā ar 1. jūliju.

Ministru kabinets saskaņā ar likumu “Par atbilstības novērtēšanu” izdevis “Noteikumus par iekārtām, kurās tiek izmantots gāzveida kurināmais”. Tie nosaka būtiskās prasības šādām iekārtām un to uzraudzības mehānismu, lai gāzes iekārtas neradītu draudus cilvēkam un videi. Saskaņā ar Sēklu un stādāmo materiālu aprites likumu izdoti “Eļļas augu un šķiedraugu sēklaudzēšanas un sēklu tirdzniecības noteikumi”. Tiem ir deviņi pielikumi. Pirmajā pielikumā uzskaitītas augu sugas, uz kurām attiecas šie noteikumi: sinepes, kaņepes, ķimenes, soja, lini u.c. Pārējos pielikumos noteikti minimālie attālumi starp dažādu augu šķirņu un sēklu kategoriju sējumiem, prasības šķirnes tīrībai, etiķetes krāsa atkarībā no kategorijas u.tml. Saskaņā ar likumu “Par nodokļiem un nodevām” izdoti noteikumi par kārtību, kādā piemērojami starptautiskajos līgumos par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu noteiktie atvieglojumi. Grozījumi izdarīti noteikumos par galvojumu iesniegšanas un piemērošanas kārtību muitas iestādēs, par likuma “Par nekustamā īpašuma nodokli” piemērošanu, par veselības aprūpes finansēšanu, par karavīru un ierindas dienesta zemessargu atalgojuma sistēmu un vēl citos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!