• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kambodžas vēstnieka iepazīšanās vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2010., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kultūras jomas finansējumu nākamajā, 2011. gadā

Vēl šajā numurā

14.12.2010., Nr. 197

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kambodžas vēstnieka iepazīšanās vizīti Saeimā

Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andrejs Klementjevs 7.decembrī tikās ar Kambodžas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Ta Vanu, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Tikšanās laikā puses pārrunāja abu valstu divpusējās attiecības, kā arī iespējas veicināt parlamentāros kontaktus un sadarbību tūrisma jomā. Tūrisms ir viens no perspektīvākajiem abu valstu sadarbības virzieniem, sarunas gaitā uzsvēra A.Klementjevs.

“Attīstot sadarbību tūrisma jomā, pakāpeniski tiks veicināti arī Latvijas un Kambodžas ekonomiskie kontakti. Ļoti liela nozīme ir cilvēciskajiem kontaktiem un nepastarpināti iegūtai informācijai par valsti, kuru apmeklē,” sarunā teica Saeimas priekšsēdētājas biedrs. A.Klementjevs arī rosināja Kambodžu atvieglot vīzu režīmu Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem ieceļošanai Kambodžā.

Arī vēstnieks atzinīgi vērtēja abu valstu sadarbības iespējas tūrisma jomā. Vēstnieks apliecināja, ka savu pilnvaru laikā šim jautājumam veltīs īpašu uzmanību.

Puses bija vienisprātis, ka nepieciešams nozīmēt goda konsulus, kas būtu pozitīvs solis diplomātisko attiecību stiprināšanā. Tikšanās laikā pārrunātas arī iespējas attīstīt parlamentāros sakarus un sadarbību starptautiskajās organizācijās.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!