• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2010., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223267

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.12.2010., Nr. 203

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2011.gada 4.februārī plkst.14 Liepājas Universitātē, Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes zālē (Kūrmājas prospektā 13, 2.stāvā), notiks Liepājas Universitātes Valodniecības nozares promocijas padomes sēde, kurā promocijas darbu ,,Rucavas izloksnes vārdnīca: leksikogrāfiskais un leksiskais aspekts”. filoloģijas doktora grāda iegūšanai valodniecības nozares latviešu diahroniskās valodniecības apakšnozarē aizstāvēs LIENE MARKUS-NARVILA.

Recenzenti: Dr.habil.philol. Brigita Bušmane, LU Latviešu valodas institūta vadošā pētniece; Dr.habil.philol. Dace Markus, RPIVA profesore; Dr.philol. Jānis Sīlis, Ventspils Augstskolas profesors.

Ar promocijas darbu var iepazīties Liepājas Universitātes bibliotēkā Liepājā, Lielajā ielā 14, kā arī LiepU mājaslapā: www.liepu.lv.



Paziņojums

Vides pārraudzības valsts birojs informē, ka 2010.gada 9.decembrī Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis SIA „EHT Engineering” atzinumu par sapropeļa ieguves Istalsnas ezerā Ludzas novadā ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Ludzas novada domē un Valsts vides dienesta Rēzeknes reģionālajā vides pārvaldē, kā arī Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23 (tālr. 67321173), un biroja interneta mājaslapā www.vpvb.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!