• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 22. decembra rīkojums Nr. 749 "Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanu valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Slimnīca "Ģintermuiža"" un valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2010., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.471

Par E.Dreimani

Vēl šajā numurā

28.12.2010., Nr. 204

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 749

Pieņemts: 22.12.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.749

Rīgā 2010.gada 22.decembrī (prot. Nr.74 60.§)

Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanu valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Slimnīca "Ģintermuiža"" un valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"

1. Labklājības ministrijai noslēgt ar valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca", valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Slimnīca "Ģintermuiža"" un valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca" līgumus par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu no 2011.gada 1.janvāra līdz 2014.gada 31.decembrim, neievērojot rindu, tām 273 personām ar smagiem garīga rakstura traucējumiem (1. un 2.grupas invalīdiem), kurām nav kontrindikāciju uzņemšanai ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās un kuras atrodas minētajās iestādēs, un ir reģistrētas rindā valsts finansētu ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu saņemšanai.

2. Labklājības ministrijai 2011.gadā un turpmākajos gados nodrošināt finansējumu ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanai šā rīkojuma 1.punktā minētajām personām 638 820 latu apmērā atbilstoši Labklājības ministrijas valsts budžeta programmas 05.00.00 "Valsts sociālie pakalpojumi" apakšprogrammā 05.01.00 "Sociālās rehabilitācijas valsts programmas" paredzētajiem līdzekļiem.

3. Atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 2009.gada 25.jūnija rīkojumu Nr.416 "Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumunodrošināšanu valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Slimnīca "Ģintermuiža"" un valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"" (Latvijas Vēstnesis, 2009, 98.nr.).

Ministru prezidents,
reģionālās attīstības
un pašvaldību lietu ministrs V.Dombrovskis

Labklājības ministre I.Jurševska

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!