• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par finansējuma pārdali zivsaimniecības attīstības veicināšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2010., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223395

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2010.gada 23.decembrī

Vēl šajā numurā

28.12.2010., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par finansējuma pārdali zivsaimniecības attīstības veicināšanai

Zemkopības ministrijā (ZM) notikušajā Zivsaimniecības konsultatīvās padomes sēdē tika lemts par Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam finanšu līdzekļu izmantošanu, starp programmas pasākumiem pārdalot 11 miljonus latu.

Finanšu līdzekļi tika pārdalīti saskaņā ar Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) Uzraudzības komitejā pieņemto lēmumu par finanšu līdzekļu pārdali starp programmas prioritārajiem virzieniem. Grozījumi programmas finanšu plānā ir iesniegti Eiropas Komisijā saskaņošanai.

Līdz ar to Rīcības programmas prioritārajam virzienam “Pasākumi Kopienas zvejas flotes sabalansēšanai” papildus paredzētos piecus miljonus latu plānots novirzīt pasākuma “Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana” īstenošanai, kā arī prioritārajam virzienam “Akvakultūra, zveja iekšējos ūdeņos, zivsaimniecības un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings” paredzētos trīs miljonus latu novirzīt pasākuma “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” īstenošanai. Tāpat arī prioritārajam virzienam “Kopējās ieinteresētības pasākumi” iedalītos trīs miljonus latu plānots novirzīt aktivitātes “Investīcijas ražošanas, pārstrādes vai mārketinga iekārtās un infrastruktūrā” īstenošanai divus miljonus latu un aktivitātes “Jaunu noieta tirgu sekmēšana un reklāmas kampaņas” īstenošanai vienu miljonu latu.

“Pieņemtais lēmums balstīts uz zivsaimniecības nozares attīstību perspektīvā, ņemot vērā publiskā finansējuma finanšu rādītāju analīzi un atbalsta pretendentu interesi. Šādi tiks nodrošināta finansējuma piesaiste pasākumiem, kas ir nozīmīgi uzņēmējdarbības attīstībai un konkurētspējas veicināšanai zivsaimniecībā,” norāda Zivsaimniecības konsultatīvās padomes priekšsēdētājs, ZM Zivsaimniecības politikas departamenta direktors Normunds Riekstiņš.

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!