• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministre: Apmeklējot Latvijas–Krievijas robežkontroles punktu Terehovā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2010., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223528

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

29.12.2010., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministre: Apmeklējot Latvijas–Krievijas robežkontroles punktu Terehovā

27.decembrī iekšlietu ministre Linda Mūrniece kopīgi ar Krievijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu, apmeklējot Latvijas–Krievijas robežkontroles punktu Terehovā, vienojās, ka šajā pirmssvētku laikā gan Latvijas, gan Krievijas pusē robežkontroles punkti strādās pastiprinātā režīmā. “Savukārt 2011.gada martā Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijā ceram vienoties par Terehovas un Buročku robežkontroles punktu rekonstrukciju, jo tas ir vienīgais ilgtermiņa risinājums rindu samazināšanai uz robežas,” norāda L.Mūrniece.

Ar satiksmes ministru Uldi Auguli nākamā gada sākumā tiks meklēts risinājums, lai izveidotu papildu štata vietas rindu regulēšanai Latvijas pusē un atslogotu Valsts robežsardzes darbu.

Par šiem jautājumiem Iekšlietu ministrija 2011.gada februārī plāno sagatavot informatīvo ziņojumu apstiprināšanai Ministru kabinetā.

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece Terehovas apmeklējuma laikā tikās ar robežkontroles punktā strādājošajiem Latvijas un Krievijas robežsargiem un muitas darbiniekiem, robežsardzes Ludzas pārvaldes priekšnieku Arvīdu Liepiņu, lai klātienē pārliecinātos par to, vai ir izdarīts viss iespējamais efektīvai kravu plūsmas organizēšanai. Terehovas robežkontroles punktu apmeklēja arī satiksmes ministrs U.Augulis, Krievijas vēstnieks A.Vešņakovs un Valsts robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars.

L.Mūrniece bija uzdevusi Valsts robežsardzes priekšniekam pievērst īpašu uzmanību kravu plūsmas organizēšanai, lai gada nogalē nodrošinātu nepieciešamo pasākumu realizēšanu rindu samazināšanai uz robežas.

Aicinājumu šai problēmai pievērst uzmanību Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera vizītes laikā Krievijā Iekšlietu ministrijai izteicis arī Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!