• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2011. gada 4. janvāra instrukcija Nr. 2 "Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 23.marta instrukcijā Nr.2 "Kārtība, kādā ministrija sagatavo, noformē un izplata sabiedrībai informāciju par Valsts sekretāru sanāksmē, Ministru kabineta komitejā un Ministru kabineta sēdē izskatāmajiem projektiem un pieņemtajiem lēmumiem"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2011., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223868

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.1

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 3.oktobra noteikumos Nr.1127 "Noteikumi par budžeta pieprasījumu izstrādāšanas un iesniegšanas pamatprincipiem"

Vēl šajā numurā

06.01.2011., Nr. 3

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: instrukcija

Numurs: 2

Pieņemts: 04.01.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta instrukcija Nr.2

Rīgā 2011.gada 4.janvārī (prot. Nr.1 37.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 23.marta instrukcijā Nr.2 "Kārtība, kādā ministrija sagatavo, noformē un izplata sabiedrībai informāciju par Valsts sekretāru sanāksmē, Ministru kabineta komitejā un Ministru kabineta sēdē izskatāmajiem projektiem un pieņemtajiem lēmumiem"

Izdota saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 7.aprīļa
noteikumu Nr.300 "Ministru kabineta kārtības rullis" 17.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 23.marta instrukcijā Nr.2 "Kārtība, kādā ministrija sagatavo, noformē un izplata sabiedrībai informāciju par Valsts sekretāru sanāksmē, Ministru kabineta komitejā un Ministru kabineta sēdē izskatāmajiem projektiem un pieņemtajiem lēmumiem" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 53.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt instrukciju ar 2.3. un 2.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"2.3. Ministru kabineta oficiālais viedoklis par Eiropadomes sanāksmes rezultātiem;

2.4. ministrijas oficiālais viedoklis par Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmes rezultātiem jautājumos, kas būtiski skar Latvijas Republikas intereses."

2. Papildināt 4.punktu aiz vārdiem "Ministru kabineta sēdē nolemto" ar vārdiem "kā arī Eiropadomes vai Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmes rezultātus".

3. Papildināt II nodaļu ar 10.1 punktu šādā redakcijā:

"10.1 Pamatojoties uz apstiprināto nacionālo pozīciju Eiropadomes vai Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmei:

10.1. Valsts kanceleja sadarbībā ar Latvijas Republikas pastāvīgo pārstāvniecību Eiropas Savienībā sagatavo informāciju par Eiropadomes sanāksmes rezultātiem;

10.2. ministrija sagatavo informāciju par Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmes rezultātiem jautājumos, kas būtiski skar Latvijas Republikas intereses."

4. Papildināt noteikumus ar 17.1 un 17.2 punktu šādā redakcijā:

"17.1 Valsts kanceleja informāciju par Eiropadomes sanāksmes rezultātiem izplata ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc Eiropadomes sanāksmes.

17.2 Ministrija informāciju par Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmes rezultātiem jautājumos, kas būtiski skar Latvijas Republikas intereses, izplata ne vēlāk kā nākamajā darbdienā pēc attiecīgā jautājuma izskatīšanas Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmē."

5. Papildināt 18.2.apakšpunktu aiz vārdiem "Ministru kabineta mājaslapā internetā" ar vārdiem "kā arī ievietojot informāciju par Eiropadomes vai Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmes rezultātiem mājaslapā internetā (www.es.gov.lv)".

6. Papildināt instrukciju ar 19.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"19.4. Ārlietu ministrijas Eiropas Savienības koordinācijas departaments – informācijai par Eiropadomes un Eiropas Savienības Ministru padomes sanāksmēm un to rezultātiem jautājumos, kas būtiski skar Latvijas Republikas intereses, nosūtot informāciju uz elektroniskā pasta adresi (info@es.gov.lv)."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Ārlietu ministrs Ģ.V.Kristovskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!