• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.2011., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.01.2011., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis

Saeima 6.janvārī ārkārtas sesijas sēdē izteica uzticību vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Raimondam Vējonim.

Par lēmuma projektu balsoja 84 deputāti, pret nebalsoja neviens, bet atturējās trīs deputāti.

Saeima 2010.gada 20.decembrī pieņēma grozījumus likumos, kas saistīti ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pievienošanu Vides ministrijai, izveidojot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Pēc apstiprināšanas amatā R.Vējonis pateicās Saeimas deputātiem par izrādīto uzticību. R.Vējonis norādīja, ka pašlaik ir būtiski strādāt pie tā sauktās vienas pieturas aģentūras principa ieviešanas, lai iedzīvotājiem pašvaldību un iestāžu pakalpojumi būtu ērtāk pieejami. “Kā arī jārūpējas par to, lai līdzekļi, kas tiek piešķirti reģioniem, tiktu izlietoti attīstībai,” uzsvēra ministrs.

Viņš arī norādīja, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija jau apkopo pašvaldību sniegto informāciju par sniega radītajiem zaudējumiem un nepieciešamajām kompensācijām, turklāt saistībā ar bargo ziemu un lielo sniega daudzumu jāsāk gatavoties pavasarim, kad upēs iespējami plūdi.

R.Vējonis nepieprasīs kompensāciju par īslaicīgu amata zaudēšanu par trim dienām līdz viņa apstiprināšanai vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatā.

Kopš 2002. gada 7. novembra līdz 2003.gada 16.janvārim Raimonds Vējonis vadīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, bet no 2003. gada 16.janvāra līdz šim bija Vides ministrs.

Saeimas preses dienests,
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas
Sabiedrības informēšanas nodaļa
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!