• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministrija: Par valsts budžeta mērķdotācijām pedagogu atalgojumam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2011., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224077

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par izmaiņām ģimenes valsts pabalsta piešķiršanā

Vēl šajā numurā

11.01.2011., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministrija: Par valsts budžeta mērķdotācijām pedagogu atalgojumam

Lai nodrošinātu savlaicīgu pedagogu atalgojuma izmaksu visās Latvijas pašvaldībās atbilstoši pašvaldību iesniegtajiem datiem 2010.gada septembrī, jaunā gada pirmajā darba dienā, 3.janvārī, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) visām pašvaldībām ir pārskaitījusi valsts budžeta finansējumu 2011.gada janvāra pedagogu atalgojumam. Savukārt 2010.gada 30.decembrī IZM visām pašvaldībām nosūtījusi finansējuma plānus 2011.gada janvārim–augustam, kas sastādīti, pamatojoties uz 2010.gada 20.decembrī Saeimā pieņemto likumu “Par valsts budžetu 2011.gadā”.

Finansējuma sadalījums, salīdzinot ar 2010.gada pēdējiem četriem mēnešiem, šā mācību gada otrajā semestrī nav mainījies. Atbilstoši Ministru kabineta (MK) noteikumiem “Kārtība, kādā aprēķina un sadala valsts budžeta mērķdotāciju pašvaldību un privātajām izglītības iestādēm bērnu no piecu gadu vecuma izglītošanā nodarbināto pirmsskolas izglītības pedagogu darba samaksai un pašvaldību vispārējās pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības iestāžu pedagogu darba samaksai” pašvaldības piešķirto finansējumu sadala izglītības iestādēm pēc katras pašvaldības izstrādātās kārtības un kritērijiem.

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!