• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniekam Kazahstānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2011., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224090

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniekam NATO

Vēl šajā numurā

11.01.2011., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniekam Kazahstānā

7.janvārī Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Kazahstānā Jurim Maklakovam.

J.Maklakovs pašlaik ir Ārlietu ministrijas (ĀM) Ekonomisko un divpusējo attiecību direkcijas padomnieks ar specializāciju Centrālāzijas valstīs, īpaši Kazahstānā. Jāuzsver, ka ar Centrālāzijas reģionu J.Maklakovu saista trīs gadu militārā dienesta pieredze šajā reģionā. Darbu ĀM viņš sācis pērnā gada augustā, kļūstot par padomnieku ministra birojā. J.Maklakovs bijis NBS komandieris, Gaisa spēku komandieris un Nacionālās Aizsardzības akadēmijas rektors, iegūstot vairākus apbalvojumus par ieguldījumu un pašaizliedzīgu darbu.

Latvijai Kazahstāna ir nozīmīgs un perspektīvs sadarbības partneris Centrālāzijas reģionā. Tā ir ieinteresēta stabilā šā reģiona attīstītā. Latvija kā ES dalībvalsts atbalsta ciešākas ES attiecības ar Centrālāzijas reģiona valstīm.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!