• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Par valsts elektronisko sakaru nozares attīstības veicināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2011., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224467

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrs: Tiekoties ar Pareizticīgās baznīcas un vecticībnieku draudzēm

Vēl šajā numurā

18.01.2011., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Par valsts elektronisko sakaru nozares attīstības veicināšanu

Satiksmes ministrs Uldis Augulis 13.janvārī tikās ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) pārstāvjiem un vienojās parakstīt sadarbības memorandu par valsts elektronisko sakaru nozares infrastruktūras un pakalpojumu attīstības veicināšanu.

Šādu memorandu varētu parakstīt jau tuvākajā laikā.

Puses pārrunāja vairākus jautājumu, kas saistīti ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) nozares attīstību un sadarbību normatīvo aktu un citu ar nozari saistīto dokumentu izstrādē.

LIKTA prezidente Signe Bāliņa atzinīgi novērtēja līdzšinējo sadarbību ar Satiksmes ministriju un uzsvēra, ka asociācija vienmēr bijusi uz sadarbību vērsta un iesaistīties nozarei svarīgu jautājumu risināšanā.

Tikšanās laikā LIKTA pārstāvji aktualizēja jautājumu par Eiropas Savienības fondu sniegto iespēju izmantošanu IKT sektora konkurētspējas veicināšanā. Savukārt ministrs U.Augulis atbalstīja ideju par LIKTA ekspertu konsultāciju izmantošanu ES fondu līdzekļu piesaistīšanā nozarei. Ministrs arī uzsvēra savstarpējās sadarbības un komunikācijas nozīmi nozares attīstības veicināšanai.

Satiksmes ministrijas  Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!