• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.1999., Nr. 62/63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22457

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

04.03.1999., Nr. 62/63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

AMATU KONKURSI

Zemkopības ministrija izsludina konkursu uz Meža departamenta Meža politikas un tiesību aktu nodaļas vecākā referenta vakanto ierēdņa amatu

Prasības pretendentam: augstākā juridiskā izglītība; labas angļu valodas zināšanas; pieredze darbā ar likumprojektiem un normatīvajiem dokumentiem; prasme darbā ar datoru.

Pretendentam jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām. Pieteikumus un ziņas par sevi iesniegt Zemkopības ministrijas Personāla nodaļā. Adrese: Republikas laukumā 2, 21. stāvā, 2109. kabinetā, tālr.7027545, 7027347.

Konkursa termiņš — 20 darba dienas pēc šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Sēklu valsts inspekcija izsludina atklātu konkursu uz Ogres rajona Sēklu valsts inspekcijas priekšnieka un Cēsu rajona Sēklu valsts inspekcijas vecākā inspektora amatu

Prasības: atbilstība LR likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām, augstākā agronomiskā izglītība, darba pieredze sēklkopībā ne mazāka kā 5 gadi, organizatoriskā darba iemaņas.

uz Rīgas rajona Sēklu valsts inspekcijas jaunākā inspektora amatu

Prasības: atbilstība LR likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām, darba pieredze sēklu analīzēs ne mazāka kā 3 gadi.

Pieteikšanās termiņš — 20 dienas pēc sludinājuma publicēšanas Rīgā, Republikas laukumā 2, 20. stāvā, 9. telpā, tālr. 7027313 vai 7027589.

Valsts meža dienests izsludina konkursu uz Kuldīgas virsmežniecības virsmežziņa amatu

Prasības pretendentam:

— augstākā mežsaimnieciskā izglītība,

— jābūt ierēdņa kandidātam vai jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" prasībām,

— darba pieredze mežsaimniecībā,

— vēlamas svešvalodu zināšanas un prasme strādāt ar datoru.

Pieteikumi iesniedzami 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Valsts meža dienestā Rīgā, 13.janvāra ielā 15, 3.stāvā, 32.kabinetā, tālrunis 7211167.

Dobeles virsmežniecība izsludina konkursu uz virsmežziņa vietnieka un Īles mežniecības mežziņa vietnieka amatu

Prasības pretendentiem: atbilstoša izglītība un atbilstība likuma "Par valsts civildienestu" prasībām.

Pieteikumus iesniegt Dobeles virsmežniecībā Dobelē, Brīvības ielā 7b, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Tālrunis 37 23945.

Valmieras zonālais valsts arhīvs izsludina slēgtu konkursu uz vakanto direktora vietnieka amatu

(var pieteikties tikai ierēdņu kandidāti)

Prasības: jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu prasībām"; augstākā vai vidējā speciālā izglītība; ne mazāk kā 5 gadu darba pieredze arhīva un lietvedības darbā; iemaņas darbā ar datoru.

atklātu konkursu uz vakantajiem Juridisko personu arhīvu uzraudzības daļas vadītāja un daļas vadītāja vietnieka amatiem

Prasības: jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" prasībām; augstākā vai vidējā speciālā izglītība; pieredze arhīva un lietvedības darbā; iemaņas darbā ar datoru.

Bezpeļņas organizācija valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Zāļu cenu aģentūra" izsludina konkursu uz vakantām Ekspertu padomes ekspertu piecām vietām

EP tiek veidota kā augsti profesionāla konsultatīva institūcija lēmumu pieņemšanai par konkrētu zāļu, medicīnisko ierīču un preču iekļaušanu kompensējamo zāļu sarakstā.

Gaidām komunikablus, darboties gribošus, radošus pretendentus.

Ogligātās prasības: augstākā medicīniskā, farmaceitiskā, ekonomiskā vai juridiskā izglītība, pieredze darbā attiecīgā jomā ne mazāka kā 10 gadi, pieredze un zināšanas par veselības aprūpes reformu Latvijā, zināšanas par zāļu iegādes kompensācijas sistēmas reformu Latvijā un zāļu iegādes kompensācijas sistēmu principiem citās attīstītās valstīs.

Papildus tiks novērtēts: veiktie zinātniskie drabi, publikācijas minētajos jautājumos, angļu valodas zināšanas.

Pretendentus aicinām pieteikties un iesniegt CV Labklājības ministrijas Personāla nodaļā Skolas ielā 28, 3. stāvā, 305. istabā, 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzziņas pa tālruni 7021620.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!