• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Jēkabpilī bojāgājušā policista tuviniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.01.2011., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224861

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Krievijas tautai par teroraktu lidostā

Vēl šajā numurā

26.01.2011., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Jēkabpilī bojāgājušā policista tuviniekiem

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers izsaka visdziļāko līdzjūtību 25.janvārī Jēkabpilī notikušās apšaudes laikā bojāgājušā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kārtības policijas nodaļas Viesītes iecirkņa vecākā inspektora Andra Znotiņa ģimenei, draugiem un kolēģiem.

V.Zatlers atzīmē: "Mēs noliecam galvu un izrādām visdziļāko cieņu Jēkabpils policistam, kurš ir atdevis savu dzīvību, pašaizliedzīgi pildot dienesta pienākumus, kas ir saistīti ar visaugstāko atbildības pakāpi un risku Latvijas iedzīvotāju un valsts drošības garantēšanas vārdā."

Bruņoto laupītāju aizturēšanas laikā ievainotajiem policistiem Valsts prezidents novēl pēc iespējas drīzāku izveseļošanos.

Valsts prezidents uzskata, ka Iekšlietu ministrijā jāveic pilna notikušā izmeklēšana un jāprasa pilna atbildība no visu līmeņu amatpersonām. V.Zatlers lūdzis ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru pievērst uzmanību Jēkabpils apšaudes izmeklēšanas kontrolei un informēt viņu par izmeklēšanas gaitu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!