• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2011. gada 18. janvāra noteikumi Nr. 56 "Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 5.februāra noteikumos Nr.61 "Kārtība, kādā izsniedz caurlaides pasta pārvadātāju transportlīdzekļiem, inkasācijas transportlīdzekļiem un Valsts kancelejas transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā valdības pasta sūtījumus"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2011., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.59

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 15.decembra noteikumos Nr.1476 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.3.1.4.aktivitāti "Lidostu infrastruktūras attīstība""

Vēl šajā numurā

01.02.2011., Nr. 17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 56

Pieņemts: 18.01.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.56

Rīgā 2011.gada 18.janvārī (prot. Nr.5 22.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 5.februāra noteikumos Nr.61 "Kārtība, kādā izsniedz caurlaides pasta pārvadātāju transportlīdzekļiem, inkasācijas transportlīdzekļiem un Valsts kancelejas transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā valdības pasta sūtījumus"

Izdoti saskaņā ar Ceļu satiksmes likuma 45.panta otro daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2008.gada 5.februāra noteikumos Nr.61 "Kārtība, kādā izsniedz caurlaides pasta pārvadātāju transportlīdzekļiem, inkasācijas transportlīdzekļiem un Valsts kancelejas transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā valdības pasta sūtījumus" (Latvijas Vēstnesis, 2008, 22.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt noteikumu nosaukumu šādā redakcijā:

"Kārtība, kādā izsniedz caurlaides pasta pārvadātāju transportlīdzekļiem, inkasācijas transportlīdzekļiem, Saeimas transportlīdzekļiem, Valsts prezidenta Kancelejas transportlīdzekļiem, Valsts kancelejas transportlīdzekļiem un ministriju transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā pasta sūtījumus".

2. Aizstāt 1.punktā vārdus "Valsts kancelejas transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā valdības pasta sūtījumus" ar vārdiem "Saeimas transportlīdzekļiem, Valsts prezidenta Kancelejas transportlīdzekļiem, Valsts kancelejas transportlīdzekļiem un ministriju transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā pasta sūtījumus".

3. Izteikt 2.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"2.2. Saeimai, Valsts prezidenta Kancelejai, Valsts kancelejai un ministrijām – pasta sūtījumu nogādāšanai."

4. Aizstāt 7.punkta ievaddaļā vārdus "Valsts kanceleja" ar vārdiem "Saeima, Valsts prezidenta Kanceleja, Valsts kanceleja un ministrijas".

5. Svītrot 7.1.apakšpunktā vārdu "valdības".

6. Izteikt 10.punktu šādā redakcijā:

"10. Caurlaides izsniedz pasta komersantu, inkasentu, Saeimas, Valsts prezidenta Kancelejas, Valsts kancelejas vai ministriju īpašumā (turējumā, valdījumā) esošajiem transportlīdzekļiem, kuri saskaņā ar šo noteikumu 6.3., 8.1.3. un 8.2.4.apakšpunktu ir nepieciešami attiecīgi pasta pakalpojumu sniegšanai, skaidras naudas inkasācijai un nogādāšanai vai pasta sūtījumu nogādāšanai."

7. Aizstāt 12.punktā vārdus "Valsts kancelejas" ar vārdiem "Saeimas, Valsts prezidenta Kancelejas, Valsts kancelejas, ministriju".

8. Aizstāt 14.punktā vārdus "vai Valsts kanceleja" ar vārdiem "Saeima, Valsts prezidenta Kanceleja, Valsts kanceleja vai ministrijas".

9. Aizstāt 16.punktā vārdus "un Valsts kancelejas" ar vārdiem "Saeimas transportlīdzekļa vadītājs, Valsts prezidenta Kancelejas transportlīdzekļa vadītājs, Valsts kancelejas transportlīdzekļa vadītājs un ministrijas".

10. Aizstāt 17.1., 17.3., 17.4. un 17.5.apakšpunktā vārdus "vai Valsts kanceleja" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Saeima, Valsts prezidenta Kanceleja, Valsts kanceleja vai ministrija" (attiecīgā locījumā).

11. Aizstāt 17.2.apakšpunktā vārdu "valdības" ar vārdu "pasta".

12. Aizstāt 18.punkta ievaddaļā vārdus "vai Valsts kanceleja" ar vārdiem "Saeima, Valsts prezidenta Kanceleja, Valsts kanceleja vai ministrijas".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Satiksmes ministrs U.Augulis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!