• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aicinājumu skolēniem pieteikties Ēnu dienai Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2011., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225179

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Autortiesību likumā

Vēl šajā numurā

01.02.2011., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aicinājumu skolēniem pieteikties Ēnu dienai Saeimā

Arī šogad Saeima iesaistās Ēnu dienas pasākumos. Skolēni ir aicināti 16.februārī “ēnot” Saeimas deputātus un darbiniekus, lai klātienē iepazītu Saeimas ikdienas darbu, tā paplašinot savu redzesloku un izpratni par nākotnē nepieciešamajām zināšanām un prasmēm.

“Caur pieredzi uz izpratni – ar šādu moto 2011.gadā Latvijas parlaments ver durvis skolu jauniešiem. Viens no skolām atvērta parlamenta notikumiem norisināsies jau tūlīt – 16.februārī, kad visā Latvijā notiks Ēnu diena 2011,” pauž Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

“Tos jauniešus, kurus interesē politika un likumdošana un kuri savus nākotnes karjeras izaicinājumus saskata Latvijas kā parlamentāras valsts spēcināšanā, Saeimas deputātu un darbinieku vārdā laipni aicinu kļūt par parlamenta “ēnām”. Strādāsim kopā parlamenta frakcijās un komisijās, tiksimies darba grupās un diskutēsim par šābrīža aktuālākajiem politiskajiem notikumiem. Esmu pārliecināta, ka daudzi no jums ieraudzīs savu nākotnes profesiju un sajutīs vēlmi iesaistīties aktīvajā politikā,” aicina Saeimas priekšsēdētāja.

Skolēniem, kuri vēlas kļūt par parlamentāriešu “ēnām”, jāpiesakās līdz 10.februārim. Plašāka informācija par pasākumu un pieteikšanās kārtību pieejama Saeimas mājaslapā.

Šī būs jau trešā reize, kad Saeima iesaistās ikgadējās Ēnu dienas pasākumos, ko rīko organizācija “Junior Achievement – Latvia”. 2009.gadā Saeima tika atzīta par vienu no labākajiem ēnu devējiem, un pagājušajā gadā Ēnu dienā Saeimu apmeklēja vairāk nekā 200 dažāda vecuma skolēnu no visas Latvijas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!