• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar arhibīskapu pārrunājot garīgo vērtību lomu sabiedrībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2011., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225188

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Sveicot Latvijas pilsoni ar atgriešanos Latvijā

Vēl šajā numurā

01.02.2011., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar arhibīskapu pārrunājot garīgo vērtību lomu sabiedrībā

28.janvārī ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis tikās ar Romas Katoļu baznīcas Latvijā Rīgas arhidiecēzes arhibīskapu metropolītu Zbigņevu Stankeviču, lai pārrunātu valsts un baznīcas sadarbības jautājumus. Ārlietu ministrs uzsvēra, ka notiek veiksmīga sadarbība starp valsti un baznīcu un Latvija ir paraugs starpkonfesionālai tolerancei. Arhibīskaps metropolīts Z.Stankēvičs ierosināja veicināt ciešāku valsts institūciju un Romas Katoļu baznīcas Latvijā sadarbību, lai skaidrotu 2000.gadā parakstītā Latvijas un Svētā Krēsla līguma izpildi.

Sarunas laikā ministrs un arhibīskaps metropolīts pārrunāja garīgo vērtību lomu sabiedrībā un Latvijas sabiedrības atjaunošanās procesus, kas nav iespējami bez atbildības un ilgtermiņa domāšanas atdzimšanas, bez cilvēciskās solidaritātes un vērtību iesakņošanās sabiedrībā. Romas Katoļu baznīcas arhibīskaps metropolīts Z.Stankēvičs uzsvēra, ka valsts atjaunošanai jānosaka garīgas prioritātes.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!