• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas–Lielbritānijas Tirdzniecības palātas valdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2011., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225473

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ordeņu kapitula paziņojums

Par Atzinības krusta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

08.02.2011., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas–Lielbritānijas Tirdzniecības palātas valdi

4.februārī ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis tikās ar Latvijas–Lielbritānijas Tirdzniecības palātas (LLTP) pārstāvjiem, lai pārrunātu iespējamos sadarbības virzienus un veidus. Tikšanās laikā ārlietu ministrs uzsvēra, ka Ārlietu ministrija pozitīvi raugās uz LLTP izveidi, saskata nozīmīgu palātas lomu ciešāku saišu izveidei ar ekonomiski aktīvajiem Latvijas valstspiederīgajiem Lielbritānijā un citviet Eiropā cerībā, ka viņi ārvalstīs gūtos iespaidus un pieredzi uzņēmējdarbībā izmantos Latvijā. Ārlietu ministrs akcentēja, ka atbalsts sevišķi nepieciešams maziem un vidējiem uzņēmējiem, uzsverot, ka Ārlietu ministrijas prioritāte ir Latvijas uzņēmēju atbalsts, īpašu uzmanību pievēršot Latvijas preču eksporta veicināšanai. Tāpat būtiski ir uzturēt kontaktus ar tautiešu organizācijām ārzemēs, izmantojot arī viņu pieredzi.

LLTP pārstāvji – palātas valdes locekļi un dibinātāji Anete Vīgnere un Mārcis Liors-Skadmanis – uzsvēra, ka LLTP mērķis ir pārstāvēt Lielbritānijā darbojošos Latvijas uzņēmējus, palīdzēt jauniem, izglītotiem Latvijas valstspiederīgajiem, kas vēlas uzsākt uzņēmējdarbību Lielbritānijā, kā arī Lielbritānijas un starptautiskajiem uzņēmējiem saistībā ar Latvijas un Baltijas tirgu.

LLTP darbību sāka 2010.gada 3.decembrī, un šobrīd tajā ir 35 biedri. Informācija par LLTP piedāvātajām iespējām atrodama mājaslapā www.latvianchamber.co.uk.

Apvienotā Karaliste ir ļoti nozīmīgs Latvijas tirdzniecības partneris, turklāt Latvija ir ieinteresēta investīciju piesaistē zināšanu ietilpīgās nozarēs un nozarēs ar augstu pievienoto vērtību, tāpēc jāturpina un jāpaplašina sadarbība un jāveicina savstarpējās investīcijas.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!