• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2011., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225552

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

09.02.2011., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 Paziņojums par iepirkuma rezultātiem

SIA "Grobiņas siltums", vien.reģ.nr.42103012383, adrese: Celtnieku iela 36, Grobiņa, Grobiņas novads, LV-3430 (kontaktpersona Oskars Kazbuķis, tālr.26 532 310), iepirkuma komisija paziņo, ka saskaņā ar 07.02.2011. lēmumu (protokols nr.5) par iepirkumu "Hidrodinamiskās automašīnas piegāde projekta "14 Kurzemes reģiona pilsētu ūdenssaimniecību attīstības projekts - Grobiņa" ieviešanai"  (identifikācijas nr.GrS 2010/5/KF) projekta "14 Kurzemes reģionu pilsētu ūdenssaimniecību attīstības projekts - Grobiņa" (nr. 3.DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/004) īstenošanai tiks slēgts līgums ar SIA IKF "Politehnika", reģ.nr. 40003257501, par kopējo līguma summu 147 200.00 LVL bez PVN.

 

 

Uzaicinājums iesniegt projektu pieteikumus konkursam "Līdzfinansējuma līguma slēgšana Klasteru attīstības programmas īstenošanai"

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija uzaicina pieteikties dalībai programmā par atbalsta saņemšanu Klasteru attīstības programmas īstenošanas projektiem.

Programmas "Līdzfinansējuma līguma slēgšana Klasteru attīstības programmas īstenošanai" mērķis ir nozaru savstarpēji nesaistītu komersantu un citu saistīto institūciju (izglītības un pētniecības institūcijas) sadarbības veicināšana, atbalstot kopīgu projektu īstenošanu, tādējādi veicinot ātrāku nozaru un komersantu konkurētspējas celšanu, eksporta apjomu palielināšanu, inovācijas un jaunu produktu ražošanu.

Programmas ietvaros tiks atbalstītas šādas aktivitātes:

- projektu pieteikumu sagatavošana un iesniegšana atbalsta saņemšanai ES struktūrfondu un dažādu citu starptautisku programmu ietvaros, kas vērstas uz uzņēmējdarbības, inovācijas  un klasteru attīstību;

- klastera starptautiskās sadarbības veicināšanas aktivitātes;

- klastera koordinatora un speciālistu apmācības, kas tieši saistītas ar klastera stratēģijā noteikto galveno mērķu sasniegšanu. Aktivitāte ir atbalstāma ar nosacījumu, ka iegūtās zināšanas regulāri tiek nodotas plašam klastera dalībnieku lokam.

- mārketinga aktivitātes, tai skaitā informēšanas pasākumi, konferences, semināri, izstādes, kontaktbiržas, mājaslapas satura aktualizēšana, klastera dalībnieku kataloga sagatavošana un aktualizēšana;

- sadarbības sekmēšana ar izglītības un zinātnes institūcijām (mācību programmu pilnveidošana un izstrāde, profesiju standartu izstrāde, kopīgu pētījumu vajadzību definēšana, pasākumi jauniešu piesaistei nozarei un citi pasākumi);

- citi kopēji klastera konkurētspēju veicinoši pasākumi (datu bāzu iegāde, izveide un uzturēšana klastera dalībnieku vajadzībām, kopīgu iepirkumu organizēšana un citi pasākumi).

Programmas projektu pieteikumu iesniedzējs var būt Uzņēmumu reģistra biedrību un nodibinājumu reģistrā reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kas īsteno vai plāno īstenot klastera iniciatīvu.

Programmas projekta pieteikums ir iesniedzams saskaņā ar konkursa nolikumu un tam pievienoto pieteikuma veidlapu (programmas nolikuma 1. pielikums), kas ir pieejama Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē http://www.em.gov.lv.

Projektu pieteikumi personīgi vai pa pastu jāiesniedz Ekonomikas ministrijā (Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519) līdz 2011.gada 8.martam.

Papildu informāciju par līdzdalību konkursā var saņemt Ekonomikas ministrijā, sazinoties pa tālr. 67013135 vai 67013129.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!