• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nepieciešamību grozīt Krimināllikumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2011., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225615

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tiesisko regulējumu privātpersonu un valsts iestāžu saziņā

Vēl šajā numurā

10.02.2011., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nepieciešamību grozīt Krimināllikumu

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Korupcijas novēršanas apakškomisija 8.februārī vienojās par nepieciešamību grozīt Krimināllikumu, kas ļautu sekmīgi vērsties pret politisko partiju nelikumīgu finansēšanu.

Apakškomisija lūgs Saeimas Juridiskās komisijas atzinumu, kādēļ šajā Saeimas sasaukumā netiek turpināts darbs pie 9.Saeimā nepieņemtajiem grozījumiem Krimināllikumā, kas noteiktu kriminālatbildību par pārkāpumiem politisko partiju vai apvienību finansēšanā.

“Uzskatām, ka šā likumprojekta aktualitāte joprojām nav mazinājusies, tādēļ vēlamies noskaidrot, kādēļ 10.Saeima neturpināja tā izskatīšanu,” norādīja Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētājs Aleksejs Loskutovs. “Grozījumiem stājoties spēkā, būtu iespējams izmantot arī operatīvās darbības metodes, lai atklātu partiju “melnās kases”.”

Nepieciešamības gadījumā Korupcijas novēršanas apakškomisija rosinās Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju izskatīšanai Saeimā atkārtoti virzīt grozījumus Krimināllikumā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!