• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kanceleja: Par Valsts kontroles revīzijas ziņojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2011., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225625

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontrole: Par ES fondu aktivitāšu realizāciju valsts pārvaldē

Vēl šajā numurā

10.02.2011., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kanceleja: Par Valsts kontroles revīzijas ziņojumu

Valsts kanceleja ir iepazinusies ar Valsts kontroles revīzijas ziņojumu par Valsts kancelejas darbības efektivitāti un atbilstību normatīvo aktu prasībām, pildot starpniekinstitūcijas funkcijas Eiropas Sociālā fonda ieviešanā un īstenojot ES fondu projektus 2007.–2013.gada plānošanas periodā.

Valsts kanceleja revīzijas ziņojumu vērtē kā analītisku materiālu par iespējamajiem riskiem un atbilstoši labas pārvaldības principiem darīs visu, lai novērstu šādu risku iestāšanos, kā arī īstenos Valsts kontroles rekomendācijas.

2010.gada decembrī arī Finanšu ministrijas Revīzijas iestāde veica Valsts kancelejā auditu par Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2007.–2013.gada plānošanas periodam izveidotās vadības un kontroles sistēmas novērtēšanu un atzina, ka Valsts kanceleja starpniekinstitūcijas funkcijas Eiropas Sociālā fonda vadībā veic atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Valsts kancelejas atbildībā ir starpniekinstitūcijas funkciju veikšana Eiropas Sociālā fonda ieviešanā, kā arī valsts pārvaldes un cilvēkresursu attīstības politikas izstrāde.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!