• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 8.marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.1999., Nr. 68/69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22600

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.79

Grozījumi Ministru kabineta 1998.gada 31.augusta noteikumos Nr.330 "Noteikumi par balto cukuru"

Vēl šajā numurā

09.03.1999., Nr. 68/69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 8.marta sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par sociālā nodokļa parādu dzēšanu". Šie noteikumi noteiks kārtību, kādā finansu ministrs dzēš sociālā nodokļa parādu, kā arī ar to saistīto pamatparāda palielinājuma naudu, nokavējuma naudu un soda naudu (turpmāk — sociālā nodokļa parāds) tiem darba devējiem, kuri pēc stāvokļa 1998.gada 1.janvārī nav bijuši tiesību subjekti likuma "Par nodokļiem un nodevām" izpratnē.

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts zinātniskās kvalifikācijas komisijas nolikums". Komisija būs Ministru kabineta izveidota koordinējoša koleģiāla institūcija bez juridiskās personas tiesībām, kas pārrauga zinātnisko grādu piešķiršanu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Kārtība, kādā tiek nodrošināta starptautiskā tirdzniecība ar apdraudētajām savvaļas dzīvnieku un augu sugām". Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā tiek nodrošināta starptautiska tirdzniecība ar Vašingtonas 1973. gada konvencijas "Par starptautisko tirdzniecību ar apdraudētajām savvaļas dzīvnieku un augu sugām’’ pielikumos iekļautajām sugām.

Akceptēts noteikumu projekts "Dzelzceļa tehniskās ekspluatācijas noteikumi". Tie noteiks dzelzceļa tehniskās ekspluatācijas pamatprasības dzelzceļa infrastruktūras tehniskajam aprīkojumam, ritošajam sastāvam, tā funkcionēšanai nepieciešamajām ēkām un būvēm un vilcienu kustības organizācijai.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par kārtību, kādā izbeidzama Latvijas PSR normatīvo aktu piemērošana". Noteikumu projekts paredz ar 1999.gada 1.jūniju Latvijas Republikā izbeigt piemērot normatīva rakstura aktus, ko izdevušas Latvijas PSR valsts pārvaldes institūcijas. Paredzams, ka noteikumi neattieksies uz standartiem, darba aizsardzības normatīviem, būvnormatīviem, citiem normatīvtehniskajiem aktiem, kuri līdz 1999.gada 31.decembrim likumā noteiktajā kārtībā būs izskatīti attiecīgajās institūcijās, atzīti par piemērojamiem Latvijas Republikā un kuru saraksti būs publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Akceptēts grozījumu projekts Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā. Grozījumu projekts paredz Latvijas Bankai (LB) izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas un uzlikt administratīvos sodus par finansu statistikas un valsts maksājumu bilances sagatavošanai nepieciešamo statistikas datu pārskatu sastādīšanas kārtības neievērošanu, statistikas pārskatu un statistiskās informācijas savlaicīgu nesniegšanu vai nepilnīgu iesniegšanu LB, kā arī par kredītiestāžu darbību regulējošo likumu, Ministru kabineta noteikumu vai LB saistošo noteikumu vai norādījumu neievērošanu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par riteņu transportlīdzekļu un to sastāvdaļu atbilstības novērtēšanu". Tie noteiks riteņu transportlīdzekļu un to sastāvdaļu atbilstības novērtēšanas vispārīgo kārtību, tirgus prasības pamatprincipus, ražošanas uzraudzības pamatprincipus, riteņu transportlīdzekļu un to sastāvdaļu galvenos drošības un nekaitīguma kritērijus.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!